2777
2789
عنوان

همه فامیل میگن ...🥺🥺😢😒😒

302 بازدید | 12 پست

من یه خانواده سختگیری دارم . یعنی نمیزارن حتی به تنها بیرون رفتن فکر کنم . البته من واسشون عزیز نیستما فقط باکرگی واسشون مهمه .... حالا بگذریم ! من خودمم مهارت دوست یابی نداشتم و تو زندگیم دوستی نداشتم . ۱۹ سالمه وتاحالا با دوستام نرفتم بیرون . هیچوقت بدون خانوادم جایی نرفتم . هیچ جارو هم بلد نیستم حالا فامیل میگن نیکی خیلی بهش سخت گیری میشه نمیذارن بره بیرون فردا شوهر سخت گیری هم گیرش میاد 😢😢🥺🥺 حالا من خیلیا خواستن باهام دوست بشن خوشم نیومده ذاتا درونگرام و حتی ۲۰تا دوستم داشتم بیرون نمیرفتم اصلا دوست ندارم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت اصلا مگه اینجوری شوهر گیرت میاد که بخواد سخت گیر هم باشه؟ 

من ۱۷ سالمه و برای یک ماه و نیم خودم یه شهر دیگه موندم و پدر و مادرمم یه شهر دیگه بودن حالا به دلایلی 

همیشه هم بهم گفتن اعتماد کامل داریم بهت 

و خدایی خودمم سواستفاده نمیکنم 

نمیتونی یه جوری اعتمادشون رو بدست بیاری

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

نفهمیدم سوالت چیه‌

ولی چه اشکالی داره منم درونگرام و خونه رو بیشتر ترجیح میدم که گاهی خودم پیاده‌روی میرم 

قرار نیست همه مثل هم زندگی کنن و دورشون شلوغ باشه 

درباره ازدواج هم خب با چشم باز به وقتش درست انتخاب می‌کنی که یه وقت مثل خانواده گیر نباشن

و اینکه همه‌ی بچه ها برای پدر مادر عزیزن

اگرم باکرگی مهمه براشون حتما چون قدیمی فکر میکنن خیر و صلاح و خوشبختیت رو اونا به این میدونن، مطمئنم باش همه‌ی پدر مادرا آرزوی خوشبختی بچه هاتون رو دارن، شک نکن 

حرف فامیل ک اصلا برات مهم نباشه

ولی هیچ وقت در این باره با خانوادت صحبت کردی؟ 

منم تا حدودی سختگیر بودن و فکر میکردم خوشم نمیاد و احساس بد داشتم وقتی میرفتم بیرون تا فهمیدم همش ب خاطر اون حسی بود ک خانواده به من منتقل کرده بودن

یعنی چون اونا مخالف بودن، من فکز میکزدم دوست ندارم بیرون رفتنو

دیگه نشستم حرف زدم کلی و خیلی صحبت کردم تا الان براب خودم میرم و میام و مشکلی ندارم

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
خب منم تا دبیرستانم تموم شد با دوساام بیزون نمیرفتم. دروغه این حرفا. همین فامبلا دوبار بیرون ببیننت ...

به حرف مردم که نمیشه گوش کرد نری بیرون افسرده بری بیرون ول میگردی اصلا نباید به حرفاشون اهمیت داد

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

من الان الانشم نمیرم بیرون  تنهایی .

دوستی هم ندارم .

خانوادمم طرز فکرشون اینه متاسفانه .

فکر میکنن دختر نباید بره شهر دور دانشگاه 

نباید دوستی داشته باشه و بره و بیاد با دوستاش 

:(

به فامیلاکار ندارم . رابطه ندارم باهاشون . خوشمم نمیاد ازشون .‌

‌ولی خانواده مهمه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .