تهمینه۱۴۰۰ مدیر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2034 عنوان حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست کلا یک ساعت خوبم چندساعت حالم بده یکدفعه قلبم میگیره دلم آشوب میشه فکرم خراب میشه چکار کنم خداجونم شکرت واسه همه چی 1400/10/12 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تهمینه۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2034 لطفا برای امضای استاتر صلوات بفرستید الهم صل الا محمد و آل محمد و عجل فرجهم امیدوارم حال دلت ... ممنونم خیر ببینید اصلا یه مدته در حالت عادی اینجوری شدم مثلا جایی نشستم خوشحال هستما یکدفعه دلم میگیره ناراحت میشم میرم تو خودم یکدفعه یه حرفی میزنم بعد پشیمون میشم خیلی فشار رومه نمیدونم چکار کنم فقط خودم آسیب میمونم خداجونم شکرت واسه همه چی
کیوتتونم عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 8960 ممنونم خیر ببینید اصلا یه مدته در حالت عادی اینجوری شدم مثلا جایی نشستم خوشحال هستما یکدفعه دلم میگی ... عزیزم امیدوارم به زودی زود یه نی نی خوشگل بیاد توی بغلت که دیگه اصن وقت نکنی غمیگن بشی❤ دستامو گرفت، نفس عمیق کشید، نگاهشون کرد و گفت:” اون بوی خونه میده ولی مثل خودم گرگه!”
تهمینه۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2034 عزیزم امیدوارم به زودی زود یه نی نی خوشگل بیاد توی بغلت که دیگه اصن وقت نکنی غمیگن بشی❤ آمین خداجونم شکرت واسه همه چی
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 5932 دکتر نرفتید نه عزیزم مشکل من شوهرم و خانوادش هست ای کاش میشد طلاق میگرفتم و راحت میشدم
تهمینه۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2034 نه عزیزم مشکل من شوهرم و خانوادش هست ای کاش میشد طلاق میگرفتم و راحت میشدم ان شاءالله خدا بهمون کمک کنه خداجونم شکرت واسه همه چی