2821
2789
عنوان

من تو عقدم

606 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۱ ماهه که عقدم 

امسال برای دومین بار تیرماه میخوام کنکور بدم و بخاطر همین عروسی افتاده حداقل در کمترین حالت تا تیر به بعد وتا اون زمان قرار نیست جهزییه بخرم 

الان امشب همسرم نظرم رو برای زمان عروسی پرسید نمیدونستم جوابشو چی بدم گفتم بعد تابستان ۱۴۰۰ که هم کنور داده باشم هم یکم وسیله تو اون دو سه ماه خریده باشم ولی میدونم تو دو سه ماه جمع نمیشه 

الان بکر کردم گفتم تا عید ۱۴۰۲ صبر کنیم عید عروسی بگیریم که حدودا میشه ۱ سال و ۳ ماه 

اط طرفی هم شنیدم عقد طولانی خوب نیست الان نمیدونیم چیکار کنیم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

بستگی به خودتون داره 

ما هم تصمیم گرفتیم تا عید هزار و چهار صد و دو عروسی بگیریم 

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر خودم لازمه چون تازه کارش راه افتاده هیچ وسیله ای نه اون خریده نه من فقط ماشین داریم خداروشکر

خونه خودت و خونه مامان برا خوندن فرقی میکنه برات؟

یه اتاق مطالعه جدا بچین برا خودت

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
خونه خودت و خونه مامان برا خوندن فرقی میکنه برات؟ یه اتاق مطالعه جدا بچین برا خودت

میترسم درگیر شم 🤧🤧

میترسم درگیر شم 🤧🤧

تا عید ۱۴۰۲ صبر کن 

از دوران عقدت لذت ببر 

بری خونه خودتون چون اولاشم هست خیلی سخت میشه درس خوندن برات آشپزی و .... باتوجه به اینکه تازه کاری زمان میبره

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.