2777
2789
منظورت کدوم ستاره هست گلم؟ مرسی ازت لطف کردی

بهم گفت اینجا دو بار تعلیق شده یکی از اسم ها ستاره بوده دومی را یادم نیست چون اسم فال آورده بود تعلیق شده و تو تاپیک هاگفت که میخواد پیج بزنه و اسمش می‌گفت من اینجا باهاش آشنا شدم ولی واقعا عالی فال میگیره گذشته و حالت درست میگه آینده را هم میگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهرمو میگی لطفا؟؟

صورتت گرد نیس نسبتا بزرگه لبات کوچولو.... قدت بلند مغرور؟ 

هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
مرسی الان لباسم چ رنگه اینم جواب بده لطفا رنگ لباسمو

روشن میتونه صورتی یا سفید باشه 

هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
 سفید🙁😂من شاید کورنگی داشته باشم 

روشنه ولی سفید نیست

میشه بگی من حامله ام یا نه؟ کی حامله میشم و بچه ام چیه؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من فقط حرف مادرش تاييد كردم رفت. ازم عقده اي شده يعني چي؟ ديگ آشتي نميكنيم ن؟

آشتی میکنین ولی هنو نه 

بهم گفت اینجا دو بار تعلیق شده یکی از اسم ها ستاره بوده دومی را یادم نیست چون اسم فال آورده بود تعلی ...

اره الان رفتم دیدم شناختمش برای منم قبلا گفته بود خیلی خوب بود

کاربری دست خودم و ابجیمه
من کارم درست میشه میتونم برم ؟

آره