2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

96 بازدید | 14 پست

بچه ها من هر روشیو امتحان کردم کلاس زبان حضوری انلاین. کتابای مختلف. بعضی وقتا خودم خوندم ولی زود خسته میشم.  دیگه نمیدونم چطوری زبان بخونم. سطحمم متوسطه

چرا دلیلش چیه دوس نداری وقت نداری یا حوصله نداری؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوتوب داری؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
شاغلم ولی تایم دارم... کلاسا شلوغن معلما خوب نیستن

خب تو یوتوب lingumarina رو سرچ کن خیلی اصطلاح های قشنگ و باحالی یاد میده ویدیو های خوبی هم داره

مثل من  به نظرم برنامه VOA learning English  رو نصب کن هر روز خودش اخبار جدید ، مسایل روز ...

منم دارم عالیه 

حضوری به خاطره اینکه شاغلم خیلی ساعتاش اوکی نیس

خب حضور بری خیلی بهتره اگه میتونی وقت آزاد کنی، من استادم میگه حتی معلم خصوصی داشتم حس اون جو دورهمی و حضوری نداشتم، چون شوخی و خنده و حالا یادگیری هست اشتیاق بیشتره 

خوندی خودت باهاش؟  

من تنبلم 

ولی اره خوندم 

تو گوشی ام ریختم برنامه و نوتیفکیشن هایی که میاد رو یک نگاه میندازم 

به نظرم این روش خیلی خوبه 

حالا امتحان کن 

یک سایت هم هست english breaking news 

اونم خوبه 

بعد لیسنینگ voa خیلی شمرده شمرده میگه ، شاید این یک ایرادش باشه