2777
2789
تضمینی نیست،  خیلی از زن و شوهرا کنار هم‌ دارن زندگی میکنن هرروز هم با هم جنگ و دعوا دارن ، حال ...

امیدوارم اینا ب اشتی برسن 

مردا معرور حتی اگ اشتباه کنن بازم میخان زن بشکنه .اینام ک دیگ رابطشون ب اینجا رسیده ک بدتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونیکه بقیه رو براحتی قضاوت میکنه یه الماس فیکه😊

ولی نیومدی بگی کی قضاوت میکنه 😕🤨

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
میشه بهم بگی الان کی قضاوت کرد؟ میشه بگی الان کی فیکه؟

شاید یک درصد قصد بدی نداشتی از حرفت ولی نحوه بیانت اینطور بما القا کرد که انگار منظورت این بود( ک ۹۰ درصدم منظورت این بود) که شما بیکارین که پی زندگی بقیه رو میگیرین ولی من نه الماسم، خخخ حتی استارترم متوجهش شد، عزیزم باشه تو خوبی نیازی ب اثباتش نیس انقد خودتو جر دادی ریلکس باش‌ این در جواب اینکه گفتی حرف بدی نزدم (:

در ثانی شما که بیکار نیستی و تایم ازادت محدوده چطور‌ هرروز وقت داری این همه تاپیک چرت و پرت بزاری ؟ واقعا وقتشو از کجاا میاری عزیزم؟

سوما تو که پی زندگی بقیه رو نمیگیری و الماسی و وقتت خیلی بها داره چطوریه که عکس بلاگرا رو تاپیک میزنی ؟ چی شد تو که فرصت ریپلای به دوستاتم نداشتی که همینشم بی ادبیه 😊 و انقدر وقتت ازاده تاپیک میزنی و نظر بقیه رو راجب شوهر یکیی میپرسی 😂😂😂😂

میدونی چیه تو به وقتت ارزش قایل نیستی فقط میخوای اداشو در بیاری !

خوش ندارم دیگه جوابتو بدم 

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
شاید یک درصد قصد بدی نداشتی از حرفت ولی نحوه بیانت اینطور بما القا کرد که انگار منظورت این بود( ک ۹۰ ...

پیگیر تاپیکای منی؟ انقد پیگیری کن چشات در بیاد 

اولا که منو اشتباه قضاوت کردی 

دوما من با استارتر بودم

هروقت گفتم پیرزن بیا خودتو جر بده و جیغ بزن 

در حدی نیستی که دیگه باهات همکلام شم معلومه از کجا میای 🤣🤣🤣🤣🤣

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
شاید یک درصد قصد بدی نداشتی از حرفت ولی نحوه بیانت اینطور بما القا کرد که انگار منظورت این بود( ک ۹۰ ...

سایتو بابات نخریده ک واسه من تایم تعیین میکنی هروقت بخوام میام ب توام ربطی نداره قشنگ معلومه از پشت کوه اومدی 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣با اتوبوس اومدی؟ 

آخیییی وقتتو گذاشتی واسه چک کردن تاپیکای من؟؟ خووودا 🤣🤣🤣🤣

دیدی من مقصر نیستم منظوری نداشتم اینجوری خودتو جر دادی چرتی پرتی در کردی از خودت 🤣🤣🤣 تاکید میکنم با تو نبودم که مثل پیرزن پریدی وسط جیغ زدی با اسی بودم