2777
2789
من خیلی جریانشو نمیدونم ولی چه فایده ای داره که مجبور به اشتی بشه؟  وقتی هم شوهرش حکم عدم تمکی ...

وقتی دونفر از سر لجبازی اینهمه ماه دور باشن سردی میاد 

وقتی به اجبارم حتی کنار هم قرار بگیره اگ یکدرصد دلشون پیش هم باشه برمیگردن بهم 

شوهرش عرور داره ولی نمیخاد طلاقش بده چون این از مهریشم گدشته پس دلیلی نداره با تمکین ادیتش کنه فقط نمیخاد طلاقش بدع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب شوهرش دادگاه اجازه ازدواج مجدد میداد و اینم دیگه طلاق نمیداد همیرش برای اذیت کردنش این کارو کرده ...

چرا میگی ادیت این ک مهرشو بخشیده دلیلی نداره ادستش کنه 

شاید واقعا نمیخاد طلاق بده

اونیکه بقیه رو براحتی قضاوت میکنه یه الماس فیکه😊

پس شمام باید فیک باشی 

پست منو بخون گفتم خوشبحالتون وقتتون ازاده زندگی بقیه رو دنبال میکنین چون خودم از صبح که بیدار میشم کار دارم که باید انجام بدم ی تایم خالی دارم که قبلا بیرون میرفتم یا دوستم میومد الان ب خاطر افزایش کرونا تو شهرمون نمیشه بیرون رفت میام اینجا من چی گفتم که قضاوت کنم؟ گفتم خوشبحالشون تایم دارن چون من اصلا نمیرسم اینستا برم خیلی وقتا دوستام شاکین چرا استوریمونو ریپلای نمیزنی چون تایم خالی ندارم سریع رد میکنم اونم اگه ببینم یکم استوریو 

من حرف بدی نزدم نمیدونم چرا گارد گرفتی رو من 😃😶

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اونیکه بقیه رو براحتی قضاوت میکنه یه الماس فیکه😊

میشه بهم بگی الان کی قضاوت کرد؟ میشه بگی الان کی فیکه؟

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
همین ک کنار هم قرتر بگیرن مجبور ب اشتی میشه 

تضمینی نیست،  خیلی از زن و شوهرا کنار هم‌ دارن زندگی میکنن هرروز هم با هم جنگ و دعوا دارن ، حالا این طفلک هم که به خاطر حکم تمکین رفته ، شوهرش اگه میخواست باهاش آشتی کنه بدون حکم راضیش میکرد 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

چرا میگی ادیت این ک مهرشو بخشیده دلیلی نداره ادستش کنه  شاید واقعا نمیخاد طلاق بده

مهریه رو نبخشیده جایی نگفته ک بخشیده 

تازه خونشم دست شوهرشه مگخ الکیه از اون خونه و زندگی ک زحمت کشیده بگذره

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خب چقد باید بمومه اونجا ؟

همیشه دیگه😐

تاوقتی ی فکری بکنن یا مهریه رو ببخشه و از همه چیزش بگذره تا همسرش راضی ب طلاق بشه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
مهریه رو نبخشیده جایی نگفته ک بخشیده  تازه خونشم دست شوهرشه مگخ الکیه از اون خونه و زندگی ک زح ...

خونه ک به نام شوهرس هیچکاری نمیتونه بکنه 

مهریه یکبار گفت حتی مهریه ام وسایلمد برداشتم نمیدونم اینا دیگ چی میخان ازم همچین استوری

نمیدونم والله خدا کمکشون کنه شکل برادرش بود که جاری‌ش عکس میزاره 

جاری عاطی عکس میزاره/؟پیجش چیه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿