2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست
خواستگارم بود فامیل نزدیک بود(نسبت دقیقشو نمیگم)باهاش دوست نبودم زوری بود

چقد بیشعور بوده خب خاستگارت بوده حالا دیگه چرا تجاوز صبر میکرد ببینه جوابت چیه

یعنی بخاطر اینکه جواب رد بهش دادی تجاوز کرد یا قبل جواب دادنت تجاوز کرد

چقد بیشعور بوده خب خاستگارت بوده حالا دیگه چرا تجاوز صبر میکرد ببینه جوابت چیه یعنی بخاطر اینکه جوا ...

بخاطر این که دوسش نداشتم و خانوادم راضی نبودن این کارو کرد ک مجبور شم باهاش ازدواج کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخاطر این که دوسش نداشتم و خانوادم راضی نبودن این کارو کرد ک مجبور شم باهاش ازدواج کنم

خدا ذلیلش کنه

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

وای چه گوهی بوده

برام عجیبه که چطور خانوادت بلایی به سرش نیاوردن

اون طرف الان ازدواج کرده؟ اوضاعش چطوره

میبینیش؟ 

۵ سال از من بزرگتره اونموقع ۲۰ سالش بود الان ۲۹ سالشه

وای کثافت اونم اون موقع بچه بوده پس چرا مثل یه مرد 40 ساله پخته رفتار کرده🤐الان دیگه دور ورت نمیاد که بگه بیا ازدواج کنیم و از این حرفا؟ 

وای کثافت اونم اون موقع بچه بوده پس چرا مثل یه مرد 40 ساله پخته رفتار کرده🤐الان دیگه دور ورت نمیاد ...

الان دیگه غلط کرده تیکه پارش میکنم عوضی رو!چند وقت پیشا ی بار دیدمش با پررویی تمام گفت من دوست داشتم تو منو نخواستی😑🗡

چیکار کنم بلد نیستم ناز کنم دلم براش تنگ شده ی ساله انگار ی چیزی گم کردم امارات

نه خود دار باش بزار تنبیه بشه 

اگه نشون بدی توهم اونو اون اندازا میخای بازم همون ادم قبل کیشه بزار تلاش کنه خودشو اصلاح کنه و بتونی کنترلش کنی