2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست

استارتر اطرافیان و فامیل فهمیدن اون آقا بهت تجاوز کرده؟؟

چرا ازش شکایت نکردین؟

میدونی اون آقا حکمش اعدام بود اگه تجاوز رو ثابت میکردی؟؟چرا ساده از کنار این موضوع گذشتی؟بزرگترین صربه زندگیت رو بهت زده بعد شما همینجور ولش کردین برای خودش میگرده؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر اطرافیان و فامیل فهمیدن اون آقا بهت تجاوز کرده؟؟ چرا ازش شکایت نکردین؟ میدونی اون آقا حکمش ...

خانواده ی من و اون فهمیدن اما تنها کاری ک کردن این بود ک تصمیم گرفتن ما باهم ازدواج کنیم ک من خودکشی کردم و بعدش از اون خونه رفتم مامان بابای من عقاید عجیب غریبی داشتن شکایت کردن و کلا جار زدن این موضوع رو بی آبرویی میدونستن

عزیزمم😍آره منم تازگیا دیر به دیر سر میزنم😥گوشی نمیزاره برم سمت تی وی

خوبه اینجا همو پیدا کردیم 

چن سال پیش قرار بود رو دستبند یا کیف و کفش بنویسیم باشگاه پرواز

نزدیک ۵ سال البته دائم نمیرسم چک کنم هر زمان که وقتم آزاد باشه حتما پیگیرش میشم واقعا کاپی سرشار ا ...

من ۱۰ ساله که میخونم ‌.

اره واقعا ..من همیشع دلم گرم شده باهاش

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
اسی کی بهت تجاوز کرد چرا شکایت نکردین ازش 

فامیل نزدیک بود(نسبت دقیقشو نمیگم) مامان بابای من عقیده داشتن شکایت کردن و جار زدن این مسئله باعث آبروریزیه منم تو شرایط افتضاحی بودم سنمم کم بود خیلی سردرنمی آوردم چی ب چیه

فامیل نزدیک بود(نسبت دقیقشو نمیگم) مامان بابای من عقیده داشتن شکایت کردن و جار زدن این مسئله باعث آب ...

خب آخه تو چه شرایطی بودی از خودت نتونستی دفاع کنی اینارو توضیح ندادی 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
خب آخه تو چه شرایطی بودی از خودت نتونستی دفاع کنی اینارو توضیح ندادی 

ی بچه ی ۱۵ ساله چ دفاعی میتونست از خودش بکنه؟اونم وقتی ک حتی حمایت مامان باباشو هم نداره و بجاش سرکوفت میشنوه تجاوز وحشتناکه نمیدونم چطوری باید توضیح بدم از طرفی هم مامان بابام با رفتارشون منو تحت فشار گذاشته بودن اصلا نمیدونستم چیکار کنم فقط دلم میخواست بمیرم

فامیل نزدیک بود(نسبت دقیقشو نمیگم) مامان بابای من عقیده داشتن شکایت کردن و جار زدن این مسئله باعث آب ...

خدارشکر که خوبی عزیزم ....اولش از خدا برات میخوام که خوشبخت شی و تا اخر عمرت حالت خوب باشه .. بعدش از خدا میخوام که یه مرد مثل برادرت توی زندگیت بزاره(البتهه هر وقت احساساتت خوب شد و حسش رو داشتی) 😘💜💙

💜🍫