2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست
عزیزم❤❤😂

من داداش ندارم،پدر خیلی بامحبتی هم ندارم،دای و عمو هم که قربونم برن،همه چیزو از شوهرم میخوام که اونم ماشااله ی تنه روی هرچی آب یخه سفید کرده،خلاصه مرد بدرد بخوری نیست دور و برم

الهی که بمونید برای هم،اگه ازدواج کرد با زنش خیلی خوب باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا داداشت برات حفظ کن واقعا موافقم مس گم چرا موضوع تجاوز برا خاستکارت گفتی؟ من بودم نمی گفتم کاشکی یه مشاور بری؟

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
عزیزم خدا داداشت برات حفظ کن واقعا موافقم مس گم چرا موضوع تجاوز برا خاستکارت گفتی؟ من بودم نمی گفتم ...

عزیزم من نمیتونم با پنهان کاری زندگی کنم اگه ی روزی بازم با کسی وارد رابطه بشم بازم همه چی رو میگم خواست بمونه نخواستم ب سلامت

عزیزم من نمیتونم با پنهان کاری زندگی کنم اگه ی روزی بازم با کسی وارد رابطه بشم بازم همه چی رو میگم خ ...

به نظرم یه مشاوره برو چون یه اتفاق بوده شما چیزی پنهان نمی کنید در حقیقت نمی گید مثل این میمونه شما یهو یه جا لیز بخورید و پاتون اسیب ببین و اینو به کسی نگید یا کسی ازتون نپرس شما که از عمد نخواستید 

حالا خود داتید چون مرد ایرانی سخت کنار میاد با این جور مسایل 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
به نظرم یه مشاوره برو چون یه اتفاق بوده شما چیزی پنهان نمی کنید در حقیقت نمی گید مثل این میمونه شما ...

درسته ولی من اصلا ب ازدواج و رابطه فکر نمیکنم و برامم مهم نیس فعلا فقط روزی ۳ بار کراش میزنم😂😂

عزیزم داستانت غم انگیزه دوتا حرف دارم باهات .یک انشالا اون فرد که داغونت کر‌ده خیر نبینه.دوم ایشالا برادرت به بهترین جاها برسه و خودت همچنین اینده ات خیلی زیبا باشه

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
عزیزم داستانت غم انگیزه دوتا حرف دارم باهات .یک انشالا اون فرد که داغونت کر‌ده خیر نبینه.دوم ایشالا ...

ممنونم ازت عزیزم❤من هیچوقت نفرینش نکردم فقط تلاش کردم ک بلند شم و نذارم این اتفاق نابودم کنه

ممنونم ازت عزیزم❤من هیچوقت نفرینش نکردم فقط تلاش کردم ک بلند شم و نذارم این اتفاق نابودم کنه

آره تو گناهی نداری دم داداشت گرم که غریب کشی نکرد مس هزاران نفر دیگه به جرم کاره نکرده شماتت نکرد .راجع به اون پسره ک دوسش داری ببین دنیا عوض شده خیلی هم عوض شده تو لیاقتت ی آدمیه که تورو واسه خودت بخاد نه این آدم .بهت قول میدم یکی میاد تو زندگیت که دنیات عوض میشه

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️