2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

17662 بازدید | 436 پست

سلام بچه ها میخوام ماجرای زندگیمو بگم ک هم درددل کرده باشم و آروم شم هم ی چیزایی رو واسه اونایی ک از زندگی من خبر ندارن و فقط قضاوت میکنن روشن کنم 
از قبل تایپ کردم تیکه تیکه میذارم ک خوندنش راحت باشه خلاصه هم میگم ک زیاد وقتتونو نگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من توی ی خانواده ی شدیدا مذهبی و سختگیر و خشک بدنیا اومدم کوچیکترین چیزا واسمون حسرت بود آهنگ و رقص و لاک و آرایش مطلقا ممنوع بود(اینارو صرفا گفتم ک شرایط مزخرفمو توی اون خونه توضیح بدم) توی ۱۵ سالگی بهم تجاوز شد اونم از جانب کسی ک ادعا میکرد دوسم داره و عاشقمه بعد از اون داغون شدم افسرده شدم شب و روز کارم گریه بود از خودم و بدنم بدم میومد حتی نمیتونستم تو آینه نگاه کنم مامان بابامم وقتی فهمیدن بخاطر حفظ آبروشون میخواستن منو بدن ب همون کثافتی ک بهم تجاوز کرده بود(فامیل بود) 

بگو 🌹

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بگو 

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

اینقدر تحت فشار بودم ک ی روز ی عالمه قرص خوردم ک بمیرم و همه چی تموم بشه اما نمردم و بعدش داداشم ی خونه گرفت و منو هم برد پیش خودش یواش یواش حالم بهتر شد و چسبیدم ب درس و مشقم بعدشم تونستم رشته ی خوبی قبول بشم سال آخر دانشگاه بودم ک با ی نفر آشنا شدم(هم دانشگاهی نبود)

آخ عزیزم اول می‌ذاشتی خستگی راه تنت در بره

من به نیابت همه محتاجان صلوات پست میذارم که اگه پربازدید شد نیان درخواست صلوات کنن.

پست جامع صلوات😂😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

بنظر پسر خوبی میومد منم کم کم ازش خوشم اومد و بهش وابسته شدم رابطه مون داشت جدی میشد ک من ماجرای تجاوز رو براش تعریف کردم اولش جا خورد بهم ریخت ولی بعد از چند روز باهام حرف زد و گفت براش مهم نیس و از این حرفا.رو ابرا بودم فک میکردم خوشبخت ترین دختر عالمم اما این حس خوشبختی زیاد طول نکشید من بدنیا اومده بودم واسه خوشبخت نبودن...