2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 17662 بازدید | 436 پست

کم کم گیر دادناش شروع شد مدام منو چک میکرد اگه ی بار زنگ میزد جواب نمیدادم بازجویی کردنش شروع میشد دیگه عصبی و کلافه شده بودم ی بار ک مثل همیشه داشت بهانه میگرفت عصبی شدم و دعوامون شد یهو برگشت گفت من نمیتونم با کسی ک قبلا زیر یکی دیگه خوابیده کنار بیام چطوری باور کنم وقتی با من نیستی پیش کس دیگه ای نیستی چطوری بهت اعتماد کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم گیر دادناش شروع شد مدام منو چک میکرد اگه ی بار زنگ میزد جواب نمیدادم بازجویی کردنش شروع میشد د ...

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
بزار😍

به قول کاپیمون منظورت چیه امضات ؟

یعنی همونی که اینستا پیج داره؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

رابطه رو تموم کردم و نشستم سر زندگی و درسم فراموشش نکردم هیچوقت دیگه هم فراموشش نمیکنم ولی چیکار میشه کرد؟هرطوی بود گذشت و دلم آرومتر شد الان دانشجوی ارشدم حالم خوبه میگم میخندم زندگی میکنم و خدارو بخاطر داشتن داداشم شکر میکنم 
اینا رو گفتم ک بگم غیرت معنیش حساسیت روی حجاب و حرف زدن با نامحرم نیس غیرت اینه ک نذاری دخترت خواهرت یا زنت بعد از اتفاقای تلخ زیر بار حرفا و نگاهای دیگران یا احساس گناه له بشه قطعا اگه داداشم نبود من الان وسط ی زندگی جهنمی بودم یکی دوروز پیش من با کاربری قبلیم شات چت با داداشمو گذاشتم بعضیا اومدن گفتن داداشت بیغیرته ک تو راحت بهش میگی کراش زدم رو فلان پسر و دندوناتو خرد نمیکنه😐

کم کم گیر دادناش شروع شد مدام منو چک میکرد اگه ی بار زنگ میزد جواب نمیدادم بازجویی کردنش شروع میشد د ...

دلم گرفت 

اصن یه حالی شدم 

نمیشه یه طرفه قضاوت کنم 

چون حس میکنم محبت ندیده بودی که خام شدی و اون اتفاق برات افتاد

تموم شد🙂💔

شما غیرت رو خیلی خوب تو یه داستان تعریف کردی🌹

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

درباره ی امضات 

چه مدرکی داری؟ افراد زیر ۱۸ سال میتونن آزمون آیلتس یا تافل بدن، هر آموزشگاهی که پرس و جو کردم میگن مدرک معتبر نمیدن و ...! 

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

خدایی غیرت به این نیست که حجاب رو گیر بدی و...

واقعا اگه مردی یا پسری غیرت داره باید بفهمه که غیرت یعنی نزاری اون شخص ناراحت بشه،ضربه بخوره و حقش خورده بشه

🍃تا وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست🍃

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌هلهله کنان ۹ اسفند ، منفورترین افراد در جهان خواهند بود.⛔❌🚫

درباره ی امضات  چه مدرکی داری؟ افراد زیر ۱۸ سال میتونن آزمون آیلتس یا تافل بدن، هر آموزشگاهی ک ...

عزیزم.

تافل و آیلتس محدودیت سنی نداره که؟

زیر ۱۸ سال چیه میتونی بدی اگه زیر ۱۸ سالی فک کنم