2777
2789
عنوان

حقوقدان داریم

84 بازدید | 8 پست

سلام.یه نفر هس ،سی و دو سال هس زندگی کرده  ،شوهرش اعتیاد داره الان رفته یه خانم رو صیغه کرده این خانم با بچه هاش رو ول کرده سه ماه ،

خودش با اون خانم زمین می‌فروشه میره مسافرت ،خونه زمین اینا همچی به اسم آقا هست میشه توقیف اموال بگیره ،مهریه خانم صدهزار تومان هس  ،سال 68

سلام علیکم 

مهریه خانوم به نرخ روز میشه حدود ۳۳میلیون تومن که به اندازه همین می‌تونه از آقا بگیره 

اون مدتی هم که آقا نفقه نداده هم می‌تونه ازش بگیره 

به خاطر ازدواج مجدد و اعتیاد هم براشون حق طلاق ایجاد میشه 

در مورد توقیف مستقیما نمیشه توقیف کرد...

اگر شوهر مطابق اجراییه مهریه رو پرداخت نکنه اون وقت میشه توقیف کرد

خدایا شرکت

سلام علیکم  مهریه خانوم به نرخ روز میشه حدود ۳۳میلیون تومن که به اندازه همین می‌تونه از آقا بگ ...

سلام منم کارشناسی حقوق خوندم ولی نمیتونم مهریه هارو بر اساس شاخص تورم ب نرخ روز تبدیل کنم میشه بهم یاد بدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق اداره ثبت اقدام کنه برای اجرای گذاشتن مهریه اونجا میتونه توقیف اموال کنه..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

سلام منم میخواستم بااجازه استارترسوالموبپرسم من مهریه ۱۰۰ مترزمین ک اون موقع نوشتن ۳۰ میلیون الان متری ۱و۵۰۰ و۱۰۰ پول بقیشم یخچال ولوزام اشپزخانس .یخچالوگرفتن برام ولی بقیه وسایلوندادن مثلن خدایی نکرده من بخوام طلاق بگیرم بجای زمین به من ۳۰ میلیون میرسه دیگه خودزمین به من نمیرسه ؟ ومن سال ۹۷ ازدواج کردم چقدبهم میرسه مهریه واینا؟؟؟؟؟؟؟جمعن اون ۲۰۰ میلیون مهریم بود

سلام منم کارشناسی حقوق خوندم ولی نمیتونم مهریه هارو بر اساس شاخص تورم ب نرخ روز تبدیل کنم میشه بهم ی ...

میتونید از برنامه دادحساب استفاده کنید 

یا از سایت مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه کمک بگیرد 

اگه خودتون خواستید حساب کنید فرمولش این شکلیه: 

عدد شاخص سال قبل پرداخت ÷ عدد شاخص سال وقوع عقد × مبلغ مهریه

خدایا شرکت

سلام منم میخواستم بااجازه استارترسوالموبپرسم من مهریه ۱۰۰ مترزمین ک اون موقع نوشتن ۳۰ میلیون الان مت ...

خود زمین مهریه شما محسوب میشه در مورد پول هم به نرخ روز پرداخت میشه 

انشاءالله که کار هیچکس به مهریه و... کشیده نشه 

خدایا شرکت