2777
2789

در مجموع چند واحد دارین؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ترم ۵ تموم کرده باشی و ۶۰ واحد گرفته باشی تا الان ۷۴ واحد دیگه داری

اگه بتونی هر ترم ۲۰ واحد بگیرید ترم دیگه میتونی تموم کنی که احتمال زیاد ۹ ترمه میشی

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
اگه ترم ۵ تموم کرده باشی و ۶۰ واحد گرفته باشی تا الان ۷۴ واحد دیگه داری اگه بتونی هر ترم ۲۰ واحد بگ ...

این ترم تموم شه ۶۸ تا پاس کردم

میمونه ۶۶ 

ترمی ۲۰تا پاس کنم تموم میشه سه ترم دیگه تمومه تابستون هم میتونم بردارم 

درست حساب کردم؟

خدایا شکرت که هستی =)
عزیزم  ریپلای زدم  لطفا جواب بده

ببین گلم نگران نباش اولا

۶۶ تا جاي امیدواریه این حساب کتابی که کردیم روی کاغذ اوکیه ولی حتما در این مورد با مسوول آموزش دانشکده تون صحبت کن 

عزیزم  ریپلای زدم  لطفا جواب بده

چون که واحدا پیش نیاز دارن اگه اون پیش نیازا اذیتت نکنن میتونه راحت ترمی ۲۰ واحد بگیری

ببین گلم نگران نباش اولا ۶۶ تا جاي امیدواریه این حساب کتابی که کردیم روی کاغذ اوکیه ولی حتما در این ...

قربونت برم خواهر ♥️♥️

دست گلت درد نکنه 

خدایا شکرت که هستی =)
قربونت برم خواهر ♥️♥️ دست گلت درد نکنه 

خواهش میکنم عزیزم آن شاالله  مشکلت حل بشه

دیگه این سه ترم فقط روو درست و معدلت تلاش کن که شاید اگه شد ۲۴ واحد برا ی ترم برداری که دیگه خیالت راحت میشه