2777
2789
فرداصبح برم نشون میده دیگه درسته

آره عزیزم من ۵ روز گذشته بود هم بی بی هم آزمایشم مثبت بود

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرداصبح حتما میرم  فقط من خیلی کمردرد دارم شماهم درد داشتی

کلا علائم پریودی کمر درد و سینه درد رو داشتم منتها پریود نمیشدم 😃

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
منم دقیقا همینطورم هر آن فک میکنم پریود شدم🥴

برو فردا آز بده انشالله ک خوش خبر باشی . چن تا بی بی دادی؟؟ 

اره همون دقیقه اول دوتا خط و انداخت  دوتا مارک مختلف تست کردم

مبارکت باشه چه حس خوبی گرفتم.تو سایت مثل خانواده ایم.الان کاربریتو نگاه کردم دیدم اشنایی بعد گفتم چ باحال یکی میاد میگه عقدم تو عروسیش ما هستم باردار میشه ما هستیم.ی کاربر بود کل عکس جاهازشو ک میخرید میذاشت عروسی کرد بعد حامله شد بچش ب دنیا اومد یعنی تو تمام مراحل پیش همیم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

همین دوتا رو تست کردم دوتا مارک مختلف یکیشون عصر بود  یکیشون تقریباظهر روز بعدتست کردم

مبارکه نی نی دار شدی 😍😍😍