2777
2789
عنوان

چیکار کنم

59 بازدید | 8 پست

سلام 

مامانای با تجربه ، پسر من ۱۰ ماهشه خیلی بدغذاست و اصلا تخم مرغ آبپز نمیخوره چه با کره چه بدون کره،راه دیگه ای هست که بتونم بهش بدم؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

فقط تخم مرغ آب پز؟؟

چون منم خودم حالم بد میشد از تخم مرغ آب پز

شاید از اونه اگه فقط تخم مرغ نمیخوره

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی با سیب زمینی پوره کنی بهش بدی  یا خودت بخوری و شیر بهش بدی😄

شیر خشک میخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

فقط تخم مرغ آب پز؟؟ چون منم خودم حالم بد میشد از تخم مرغ آب پز شاید از اونه اگه فقط تخم مرغ نمیخور ...

آخه دکترش گفته حداقل هفته ای دو بار باید تخم مرغ بخوره ، خیلی پروتئین داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه دکترش گفته حداقل هفته ای دو بار باید تخم مرغ بخوره ، خیلی پروتئین داره

منم از بچگی نخوردم 

حساسیت ندارما ولی بدم میومدم حتی از بوی تخم مرغ

با منابع پروتئین دیگه تامیینش کن

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

سلام عزیزم نخواستم اونجا بگم

بستگی داره بچه کی باشه، 

مثلا اگه بچه خواهر یا برادرمون باشن، بالای 500 کادو میدیم، 

مادر شوهر و مادر مون هم برای بچه یا پول میدن یا طلای کوچولو می‌خرن، 

کادو خوب جمع میشه برا بچه ها... چون جمعیتمون زیاده، خاله عمو دایی زیاد داریم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔