2777
2789
عنوان

این روزا...

62 بازدید | 9 پست

این روزا که بعضی وقتا بارون و برف میزنه چه خوبه که یه دقیقه بریم زیر بارون دعای فرج بخونیم برای هم دیگه دعاهای خوب خوب کنیم😍❤

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فقط واسه خودم دعا میکنم   

از این به بعد یادم باشه بقیه رو هم دعا کنم

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
انشالله تمام مردم جهان عاقبت بخیر بشن

انشالله❤

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
من خواب موندم متاسفانه

اشکال نداره مهم نیته عزیزم😘

من فقط واسه خودم دعا میکنم     از این به بعد یادم باشه بقیه رو هم دعا کنم

همیشه میگن دعای دیگران برای خود ادم بیشتر میگیره انشالله بهترینا نصیبتون بشه❤

همیشه میگن دعای دیگران برای خود ادم بیشتر میگیره انشالله بهترینا نصیبتون بشه❤

ممنون 

شمام انشاالله به هرچی میخوای برسی 🙏🏻

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
ممنون  شمام انشاالله به هرچی میخوای برسی 🙏🏻

🙏🏻❤❤❤😘

2790
2778
2791
2779
2792