2777
2789
عنوان

خانما بیاید لطفا خصوصا نوجونها

454 بازدید | 59 پست

چه ها من ۱۵ سالمه یه مشکلی دارم میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه 

من سینه راستم یه مقدار سفت تره و یه چیزای توده مانند که  انگار به هم متصل هستند احساس میکنم ولی چپم نه 

کیا اینجورین؟

کسی هست مثل من باشه  ؟

مامانم همششششش میگه طبیعیه اصلا مشکلی نیست و اینا 

بخاطر بلوغ و رشد و ایناست آخه من نسبت به همسنام سینه هام کوچیکه    

اگه دوست داشتین تاپیک اولم رو بخونید خیلی کامل توضیح دادم  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

راست میگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ما رفتیم دکتر مایعنه نکرده گفتش طبیعیه 😂نگران نباش سن بلوغه

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگ

جدی ؟ طفلک دیشب قسم میخورد دیگه 

آخه عب نداره یک طرفمه فعلا ؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ما رفتیم دکتر مایعنه نکرده گفتش طبیعیه 😂نگران نباش سن بلوغه

جدی ؟ خدا خیرتون بده یعنی به معاینه هم نیاز نبود😭

برای شما یک طرفه بود ؟ یا مثلا توی یک طرف خیلی بیشتر احساس میشد؟

جدی ؟ خدا خیرتون بده یعنی به معاینه هم نیاز نبود😭 برای شما یک طرفه بود ؟ یا مثلا توی یک طرف خیلی ب ...

یه طرفه بود

مامانم ترسیده بود

ولی گفت بخاطر سن بلوغه نگران نباشید

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
این طبیعیه سفته حرکت میکنه و درد میکنه بهش دست میزنی هنوز سینه هات کامل رشد نکرده دارن رشد میکنن&nbs ...

دقیقا ، البته حرکت کردنش رو نمیدونم ولی انگار یه تعداد توده هستن که یه دیواره هلالی شکل طولانی توی نیمه پایینی سینه سمت راستم  تشکیل دادن و نزدیک پریود  یا اگه زیاد دست بزنم درد داره ❤❤❤❤

نوکش سفت شده؟ یا تو داخلش سفتی احساس می کنی

نوکش نه مشکلی نداره توی نیمه پایینی سینه سمت راستم انگار چند تا توده به هم چسبیدن 

البته کلا این سینم سفت تره

یه طرفه بود مامانم ترسیده بود ولی گفت بخاطر سن بلوغه نگران نباشید

یعنی معاینه نکرد ؟ 

آره اکثرا به من میگن برای بلوغه