2821
2789
ای وای خدا سلامت بده.😔

قوربونت عزیزم بلا از شما دور باشه ❤️😍🥲🥲

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر منم همون درد و از دیروز دارم امشب دیگه بدتر شد از درد گریه ام گرفته بود پاشدم جوراب بلند پام کردم با شلوار گرم پاهام بلند کردم تکیه دادم به مبل یکم آروم شد مال منم سیاتیک 

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
استارتر منم همون درد و از دیروز دارم امشب دیگه بدتر شد از درد گریه ام گرفته بود پاشدم جوراب بلند پام ...

چند وقته ..دارو مصرف میکنی ...هرچند وقت این درد میاد سراغت ...من تا حالا چندبار پیش اومده برام عجیب بوده الان فهمیدم چی هست

چند وقته ..دارو مصرف میکنی ...هرچند وقت این درد میاد سراغت ...من تا حالا چندبار پیش اومده برام عجیب ...

یه سه سالی میشه هر چند ماه یه بار اینجوری میشم یه بار شدید بود شب بود رفتم بیمارستان معاینه کرد گف سیاتیک باید مواظب باشی و بری متخصص دیگه بعدا پیگیر نشدم. هر وقتم زیاد کار کنم یا راه برم درد می گیره نه قرص می خورم نه چیزی همین جوری یکم آروم می کنم تا کامل خوب شه

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔

داستان میزاشتم

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿