sarazar مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان چرا بیدارین😂 | مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 90 پست من امتحان زیست دارم هیچی هم بلد نیستم😁 بشدت خوابمم میاد به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/10/12 | 03:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 شیفت شب هستم چیکاره ای خسته نباشی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 زیست ۱۰ هیچی نداره ک ی دور بزن بخواب اصن مخم ترکیده دو روزه انقد خوندم سخته به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
حnا عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1351 خواب بودم زلزله شد بیدار شدیم الانم رو ویبره ایم به صدای مرغ خروس ها و سگ ها شغال ها گوش میدیم
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خواب بودم زلزله شد بیدار شدیم الانم رو ویبره ایم به صدای مرغ خروس ها و سگ ها ... زلزله کجا؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 دقیقا منم امتحان تاریخ دارم من مردم انقد خوندم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اطراف بندر عباس خب خداروشکر ک چیزیت نشد من فوویا ی زلزله دارم ولی بخوابم بیاد بیدار نمیشم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 حالا من اصلا حس خوندن ندارم کلاس یازدهمم هعی زیست پدرمونو دراورده بخدا به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 حالا من اصلا حس خوندن ندارم کلاس یازدهمم بعد منو تو چرا داریم حرف میزنیم مثلا داریم درس میخونیم🤣 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
mooobin عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 218 هعی زیست پدرمونو دراورده بخدا همه امتحانا سخته خدایی اونم بعد از دوسال آنلاین بودن
mooobin عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 218 بعد منو تو چرا داریم حرف میزنیم مثلا داریم درس میخونیم🤣 اره میبینی ترو خدا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 همه امتحانا سخته خدایی اونم بعد از دوسال آنلاین بودن درک و شعورم ک ندارن به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اره میبینی ترو خدا من گشنم شده دارم چیز میخورم 😂 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...