2777
2789
عنوان

چرا بیدارین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 90 پست
کاش خوابتو بدی به من. کار هر شبمه تا صبح بیدارم صبح میخوابم تا عصر به شدتم از این کارم متنفرم

ی روز تحمل کن بیخوابیو اولش سخته

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

دخترم تب داره. نمیذاره پاشویش کنیم یا دستمال براش بذاریم دیگه بیدار موندیم هی دستمونو خیس میکنیم میکشیم سرو صورتش اونم یکم غر میزنه بعد آروم میشه. فعلا هم انگار قصد خواب نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش خوابتو بدی به من. کار هر شبمه تا صبح بیدارم صبح میخوابم تا عصر به شدتم از این کارم متنفرم

اوووووووف من عین خودت فقط دارم تلاش میکنم زود بخابم تا الان نشده 

یه الاغ دوگانه سوز دارم به قیمت مناسب بفروش گذاشتم 
قرص تنبلی تخمدان خوردم رحمم درد گرفته کیسه اب گرم گذاشتم . نمیدونم چرا وقتی میخورم درد میگیرم 🥺

اییی بگردم🥲

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اوووووووف من عین خودت فقط دارم تلاش میکنم زود بخابم تا الان نشده 

من کمی خوابم میگیره تا سرمو میزارم رو بالشت افکار درهم برهم میان سرغم بعد مثل مادری که میخاد بچشو بخوابمونه سعی میکنم افکارمو به صفر برسونم این قسمتش خیلی زمان بره😫

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من کمی خوابم میگیره تا سرمو میزارم رو بالشت افکار درهم برهم میان سرغم بعد مثل مادری که میخاد بچشو بخ ...

آهان چه سخته واقعا منم درگیره های ذهنی دارم همین خوابم نمیبره 😖

یه الاغ دوگانه سوز دارم به قیمت مناسب بفروش گذاشتم 
آهان چه سخته واقعا منم درگیره های ذهنی دارم همین خوابم نمیبره 😖

ارهی یه خواب راحتی همین الان بیاد سراغت

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421