2777
2789
عنوان

مادر شوهر

398 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها مادر شوهر من بشدت با  جاریم بد هست.همش بدگویی میکنه.منم یک کلمه گفتم   مادر شوهر رفته به پسرش گفته و رابطه من و جاری را ریخته بهم.

حالا جالب اینه  که میگه من نگفتم....

بنظرتون چیکار کنم با هاش

هیچی 

کلا چیزی نگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌ماه هیچ وقت پشت ابر پنهون نمیمونه... ذات آدم مشخص میشه یه روزی... شما تجربه کسب کن و همیشه خوددار باش و صبور... به نظرم شما که کاری نکردی پس دلیلی نداره اقدامی بکنین.. زمان درست میکنه 

مادرشوهر منم یه عالمه حرف از دهن من به جاریم گفته بود یکسال پیش، راست و دروغو هم قاطی کرده بود من و ...

جدی

عادت داره هر جمعه برم خونه مادر شوهر

خوبه چند وقت نروم بفهمه معترضم؟

دلم میخواد به مادر شوهرم بگم مگه نگفتم‌نگوو

وقتی خودتون حرفی که نباید بزنید میزنید بعد به کسی میگی نگو یعنی کلید گاوصندوقتو دادی بعد میگی باز نکن خب نتیجش میشه همین چه توقعی دارید شما

کلا دخالت نکن عزیزم

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌