2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه ی شیطون دارن بیان

181 بازدید | 9 پست

دخترم دو ساله و نیمشه از صبح که بیدار میشه یک ثانیه هم نمیشینه همش در حال شیطنته دیگه از دستش عصبی شدم نمیدونم چیکارش کنم.ارزو به دلم موند پنج دیقه بشینه نگاه تلویزیون کنه

پسرم سه سال و نیمشه باور کن تا چند وقت پیش من حتی یه سریال نمیتونستم ببینم حالا بهتر شدع در حد نیم ساعت میتونم استراحت کنم خخخخ یعنی فکر کنم تا اخرش همینند

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست
پسرم سه سال و نیمشه باور کن تا چند وقت پیش من حتی یه سریال نمیتونستم ببینم حالا بهتر شدع در حد نیم س ...

خونه ی بابام که میریم دیگه فضا بازتره دیگه بیشتر شیطنت میکنه بخدا امشب دیگه قلبم درد گرفت.از بس از صبح میخواد باهاش بازی کنی و مواظبش باشی خیلی عصبی شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب میخوای چیکار کنه ؟؟کتاب بخونه ؟؟؟

خب طبیعت بچه همینه انگار خودمون میشستیم 

تلویزیون فک میکنی خوبه که بشینه نگاه کنه ؟؟؟

برو ببین ک چقدر ب بچه اسیب میزنه اصلا بچه رو ب مرور خنگ میکنه گوشی و تی وی ..

بجاش دفتر نقاشی براش بخر ،خمیر بازی بخر بشینید بازی کنید ببرش هفته ای یبار پیاده روی یا شهربازی سربسته ک تخلیه شه تو خستش کن ببین چجوری خسته میشه میخوابه 

وای من بخاطر همین سروصدای بچه های همسایه مخصوصا وقتی مهمون دارن صداشون ده برابر میشه داریم فرار میکنیم میریم ویلایی من خیلی عصبی شدم بچه من آرومه اذیت نمیکنه از بس از اول بهش گفتم اپارتمان جای سردصدا نیست بچم تو خونه سروصدا نمیکنه میره بیرون شیطونی میکنه.  ولی بچه های همسایه مون خیلی اذیت  میکنن روانی شدم از بد شانسی روزها دیر میگذره انگار زمین و زمان دست به دست هم داده من دیرتر برم و روانیتر بشم خسته شدم خوابم خراب شده کمبود خواب دارم قیافم داغون شده روم نمیشه برم بیرون ماها چه گناهی کردیم داریم زجر میکشیم جوری شده اشتهام بسته شده معدم درد میکنه 

[QUOTE=221053701]خب میخوای چیکار کنه ؟؟کتاب بخونه ؟؟؟ خب طبیعت بچه همینه انگار خودمون میشستیم  تلویزیون فک میک ...[/QUOTEمن نمیخوام بیاد ده ساعت بشینه ولی حداقل ده دیقه تو بیداری  لازم بدنشه.من از صبح که بیدار شدیم یه دور باهاش خونه سازی درست کردم یه دور خاله بازی یه ساعت بردمش بیرون گل بازی اوردمش خونه کتاب خوندن.من همه ی این کارا رو میکنم ولی اون فقط شب که بی هوش بشه میشینه همه ی کاراشو تو حالت راه رفتن انجام میده 

والا همه بچه ها همینن دختر منم دوسال و نیمشه 

خدا حفظش کنه.میدونم همه ی بچه ها شیطونن ولی من نگرانشم میترسم با این همه فعالیت بدنش اذیت بشه.خودمم گاهی کم میارم

خدا حفظش کنه.میدونم همه ی بچه ها شیطونن ولی من نگرانشم میترسم با این همه فعالیت بدنش اذیت بشه.خودمم ...

اونا ک مثل ما نیستن انرژیشون زیاده بی اندازه زیاد خوشحال باش این یعنی بچت سالمه