2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید خالم 

34 ساله و شاید همین که تونسته از این مملکت بره خوش یه گام مفید باشه تو یه شرکت کار میکنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خانومهای موفق زیادی دور و اطرافم دیدم اما فقط یه نفر سنش زیر ۳۰ ساله و خیییییلی موفقه خداروشکر ...بهترین دوستم متولد ۷۴ تحصیل کرده ‌.هنرمند.همه چی تموم .ارایشگره و به هرچی که خواسته رسیده ...پول ماشین کار و....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خودش راضیه از مهاجرت؟؟

بله 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دخترعموم نزدیک چهل سالشه توروستا زندگی میکردن کنکورکه قبول نشدمشغول فرشبافی شدهمزمان تودارخونه مرکزبهداشتم کارکردپس اندازکردرفت دانشگاه بعدشم اولین استخدامی قبول شدتوبهداشت مرکزی حسابداره بعدشم باسن سی وهفت بایه پسرخوشتیپ وباخانواده ازدواج کرد