2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 66 پست
من خودم افسرده ام .انقدر حالم بد بود هفته گذشته که درحال دق کردن بودم رفتم دکتر .بعدم درد و دل کردن ...

شما روانشناس رفتی یا دکتر؟من  دکترای روانشناسی رفتم

نمیدونم نمیتونم بهش اعتماد کنم

احساس میکنم پول ریختن دوره

الان یه جلسه رفتم و فردا هم جلسه دوممه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما روانشناس رفتی یا دکتر؟من  دکترای روانشناسی رفتم نمیدونم نمیتونم بهش اعتماد کنم احساس میکن ...

دکتر رفتم .حرف زدم باهاش یکم اروم ترشدم .ارامبخش داد بهترم .کلا این هفته رفتم خونه فامیلام .تنها موندن بدتر میکنه ادمو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دکتر رفتم .حرف زدم باهاش یکم اروم ترشدم .ارامبخش داد بهترم .کلا این هفته رفتم خونه فامیلام .تنها مون ...

من اصلا دلم نمیخاد قرص بخورم والا

اره من تنهاییی خیلی اذیتم میکنه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
درک بالا میخاد برخورد با اینجور ادما

خب باید چکار کرد واقعا 

رفتاراش خیلی تند شده 

نمی دونم چیکار کنم تقریبا هر روزمون شده دعوا

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 
خودم . فقط ببینید چی میخواد ‌همین . الکی هم مقابل خواسته ها   حرفاش جبهه نگیرید . امضامم بخون

شما الان برای بهتر شدن حالتون چیکار کردید خواهر منم چند تا دکتر عوض کرده اما بی فایده بوده

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 
خب باید چکار کرد واقعا  رفتاراش خیلی تند شده  نمی دونم چیکار کنم تقریبا هر روزمون شده دع ...

تنهاش بزار

سر ب سرشم نزار ک اصلا ب نفعت نیس

دعوا فقد شرایطو بدتر میکنع

ببین خودش چجوری دوس دارع رفتار کن

حِرمــٰـان 

خودم . فقط ببینید چی میخواد ‌همین . الکی هم مقابل خواسته ها   حرفاش جبهه نگیرید . امضامم بخون

شما بهبود پیدا نکردی؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
من اصلا دلم نمیخاد قرص بخورم والا اره من تنهاییی خیلی اذیتم میکنه

من دیگه مجبور بودم هفت ماه بودشک بهم وارد شده بود هی گفتم بهتر میشم .نشدم مجبور شدم .دکتر به من گفت هرکاری که خوشحالت میکنه انجام بده .شماهم سعی کن تنها نمونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

منم خیلی افسردم خیلی

من بیشتر دلیل افسرده بودنو این میدونم که ما آدمای قوی با اعتماد به نفسی بار نیومدیم 

و حساس و زود رنجیم 

ما آدما باید یاد بگیریم حق بگیم و حقم قبول کنیم به همدیگه کمک کنیم مشکلاتمونو با صحبت کردن حل کنیم

به هم خوبی کنیم و رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم مراقب هم باشیم

کمرنگ شدن همه اینا نتیجش شده افسردگی 

روانپزشکم رفتی؟؟ منم افسرده ام 

اره چند تا روانشناس رفتم .‌کمک هم‌گرفتم .

گفتن هیچیت نیست :(  گفتن افسرده نیستی:(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .