2777
2789
عنوان

بیاید مهمهههه

157 بازدید | 30 پست

بچه ها من و خواهرم تو یه خونه زندگی می کنیم 

بچه خواهرم مدرسه ایه و اگر زمانی که خواهرم ازش سوال درس رو میپرسه یه کلمه جا بندازه انقدر میزنتش سیاهش میکنه میاد بهم میگه خاله ازم بپرس میام ازش بپرسم خواهرم خودشو میندازه جلو میگه خودم می پرسم همش بهش میگم نزنش آخه بچه بنده خدا عین بلبل درس بلده یه کلمه مثلا یه (و) جا بیوفته میزنتش سیاهش میکنه میگیم نکن باز بدتر میکنه نمیدونیم چه کنیم یه راه کاری بدین😣

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل جدی دارن قطعا روانپزشک باید کاری کنه نظر ما فایده ای نداره

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
منظورت دو طبقه هستین 

نه نه دقیقا تو یه خونه هم خونه ایم باهم میخوابیم غذا می خوریم و…

این بچه بابا نداره؟ طفلی بچه  حیف اسم مادر روی خواهرتون

به خدا با اینکه خواهرمه همش دارم نفرینش میکنم بچه بدبخت همیشه میاد پیشم گریه میکنه که مامانم منو زد

مشکل جدی دارن قطعا روانپزشک باید کاری کنه نظر ما فایده ای نداره

یه بار میخواستیم ببریمش روان پزشک نمی دونی چه دعوایی راه انداخت که خودتون مشکل روانی دارین و همه چیز رو باز سر خواهر زادم خالی کرد گذاشت از خونه رفت

به خدا با اینکه خواهرمه همش دارم نفرینش میکنم بچه بدبخت همیشه میاد پیشم گریه میکنه که مامانم منو زد

😔😔😔😔😔مشکل اعصاب ندارن؟ شاید از یه چیزی ناراحته ک اینجوری روی بچه خالی میکنه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
😔😔😔😔😔مشکل اعصاب ندارن؟ شاید از یه چیزی ناراحته ک اینجوری روی بچه خالی میکنه

ن بابا صبح تا شب گوشی دستشه کمکم نمیکنه ظرف بشورم سرکارم نمیره که یر بچه خالی کنه خستگیش رو 

یه بار میخواستیم ببریمش روان پزشک نمی دونی چه دعوایی راه انداخت که خودتون مشکل روانی دارین و همه چیز ...

یا خدا بچه قطعا ضربه سنگینی میخوره 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟