2777
2789
عنوان

بچه ها

208 بازدید | 10 پست

لطفادعاکنید 

ابجیموبردن بیمارستان ازبچش اکوقلب گرفتن قلب بچه نمیزنه دعاکنیدتافردابزایه هم خواهرم هم بچش سالم باشه بهش امپول فشارزدن چون زایمانش طبیعیه لطفادریغ نکنیدبراش دعاکنیدخیلی نگرانم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
ایشالله خواهر زادت و خواهرت سالم بیرون میام از اتاق عمل توام ناراحتی نکن داری خاله میشی❤

ممنون عزیزم بچه دومشه اماخیلی اذیت شدجسمش ضعیفه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله بسلامتی زایمان میکنه خدا کنه هر کی شکمش پر میشه بغلشم پر شه،خودم یه تجربه تلخ دارم میدونم تلن چی میگزره به خواهرت

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
بیشتر ببینید
ایشالله به دنیا میاره هر ان کس ک دندان دهد نان دهد خدا خودش بچه داده خودشم نگهش میداره

آآره واقعا

الهی بخیر بگذره

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین