2777
2789
عنوان

دعا و جادو

314 بازدید | 15 پست

خانوما برای باطل گردنش راهی سراغ دارین؟

دعانویس اینا نه

راه قرآنی که امتحان کرده باشین خودتون

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

سلام عزیزم برو وبلاگ دایی ابراهیم 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نماز اول وقت شاه کلید حل تمام مشکلات 

دقیقا اب روی آتیش 

هر مشکلی و حل میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ازتحصیلکرده ای مثل شمابعیده! 

چرا گلم؟؟  من خودم که تحصیل کردم درگیر جادو شدم واقعا اذیت شدم یعنی یکی جادوم کرد تا با چشمهای خودم ندیدم باور نکردم الحمدلله که باطل شد این وبلاگ هم خیلی کمکم کرد با ختم سوره عبس و دعاهای قرآنی   عزیزم تا آدم چیزی رو تجربه نکنه  باور نداره

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چرا گلم؟؟  من خودم که تحصیل کردم درگیر جادو شدم واقعا اذیت شدم یعنی یکی جادوم کرد تا با چشمهای ...

من به قران اعتقاقلبی دارم ولی این وبلاگا اکثرا دعانویس ان به اینا اعتقادی ندارم...بقول بچه ها نمازاول وقت خیلی روزندگی تاثیرمیزاره 

من به قران اعتقاقلبی دارم ولی این وبلاگا اکثرا دعانویس ان به اینا اعتقادی ندارم...بقول بچه ها نمازاو ...

ببین اگه دعاست  که  قرآنی و اهل بیت هست مثلا خود پیامبر گفته اگر دعای شش قفل بنویسید و همراهتون باشه همین مورد احترام قرار میگیرید یا گفتن حرز امام جواد خیلی از ادعیه توسط اهل بیت توصیه شده که بنویسید و همراه خودتون داشته باشید این وبلاگ طبق شناختی که ازش دارم کاملا روحانی هستش  دعا نویسی بشرطی که دعاهایی اللهی و رحمانی باشه  نه طلسم شیطانی  

مثلا امام علی علیه السلام فرموند آیه الکرسی  با زعفران روی دستتون بنویسید و لیس بزنید برای حافظه خوبه حتی تو تلتکست شبکه قرآن مینوشتن اینارو  وبلاگ دایی ابراهیم هم همینطوره عزیزم همش توصیه نماز حضرت فاطمه الزهرا  هستش   ختم سوره بقره  ادعیه رحمانی هستش  حتی همیم رقیه شرعیه که تو وبلاگ هستش  که  پیامبر اون خوند  که این رقیه شرعیه  شیاطین و اجنه رو دور میکنه  سحر جادو رو باطل میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز