2777
2789
عنوان

فیبروم یا میوم اینترامورال

4168 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان،من دیروز سونوی واژینال دادم برام نوشتن میوم اینترامورال با فشار شدید به آندومتر دکتر زنان هم بیست ونهم بهم وقت داد تا اونموقع که برم سونو رو نشون بدم خیلی استرس دارم کسی تجربه ای یا اطلاعی در این مورد داره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا هیچ علائمی نداشتم چهارماه پیش که سقط داشتم گفتن میوم دارم و شاید دلیل سقطت اون بوده باشه

آخه منم فیبرومهای زیادی دارم. اولش هیچ علایمی نداشتم. تو بارداری دومم متوجه تعداد زیاد فیبرومهام شدم ولی چون درگیر بارداری و زایمانو اینجور چیزها بودم پیگیری نکردم. الان به قدری تعداد فیبرومهام زیاده که آندومتریوز هم دارمو رحممو بزرگ کرده و تکرر شدید ادرار دارم

آخه منم فیبرومهای زیادی دارم. اولش هیچ علایمی نداشتم. تو بارداری دومم متوجه تعداد زیاد فیبرومهام شدم ...

تو سونو گفتن فقط یک فیبروم دارم ولی شنیدم امکانش هست زیاد بشه منم نگرانم که وضعیتم از این وخیمتر بشه امیدوارم دکتر چیزای بدی نگه

تو سونو گفتن فقط یک فیبروم دارم ولی شنیدم امکانش هست زیاد بشه منم نگرانم که وضعیتم از این وخیمتر بشه ...

فیبرومها کلا زود تکثیر میشن. برای من چن تا بو الان شده 40 تا، رحممو خیلی بزرگ کرده، باید زودتر عمل کنم. 

فیبرومها کلا زود تکثیر میشن. برای من چن تا بو الان شده 40 تا، رحممو خیلی بزرگ کرده، باید زودتر عمل ک ...

آن شاء الله که مشکل شما هم زودترحل بشه و عمل راحتی داشته باشین