2777
2789
عنوان

متاهل ها بگید کجای کارم اشتباهه؟

16475 بازدید | 118 پست

یه جای کار میلنگه ولی نمیدونم کجا من بخودم میرسم به تمیزی بدنم به اندامم به موهام به ارایشم به لاکم به لباسای خیلی باز 

ولی شوهرمم نگامم نمیکنه 

انگار لختم باشم تحریک نمیشه

خودم نرم سمتش اون نمیاد 

برمم چندبار درخاستمو رد میکنه یبار شاید قبول کنه

میل جنسیشم بالاست هروز خود ارضایی میکنه با فیلم و یسره تو یوتیوب فیلم دخترهای بدن نما میبینه

چکارکنم خودمو نگه دارم سمتش نرم؟صدبار غرورمو شکونده باز میرم

کجای رفتارم اشتباهه؟

۳ماه بی توجهی کردم سمتشم نرفتم قیدش نبود

عاصی شدم 

چطور رفتار کنم جذبم شه شما چطوری شوهرتونو جذب میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون معتاد کارای دیگه شده....خودتو اذیت نکن...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

چ سخت

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

شوهرت مریضه

یعنی چی سمت شما نمیاد ولی خودارضایی میکنه😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بعد تو با خودارضاییش کنار اومدی؟😳😳همونا باعث اعتیادش شده دیگه مغزش به اون نوع ارضا عادت کرده پیگیرش باش درمان کنید این مریضیه خدایی نکرده عواقب خیلی بدی داره

پناه بر تو که بی صدا مرا میشنوی.....