2777
2789

واسه من ۳۰۰شد 

سه روزه میدن 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰۰ هزار تومن؟

آره من تمدید کردم 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
اهان نه تمدیدشو نمیگم واسه اولین بار که میخوای بگیری هزینش چقدره؟

فکر کنم 

بیشتر باشه 

شایدم با تمدید یکی باشه 

حالا داماد ما تمدید ۳۵۰داده چون پول عکسش فقط ۱۷۰ازش گرفتن 

هر شهری فرق میکنه 

هزینه اش ۳۰۰ و خورده ای سریع تحویل میدن، در کند ترین حالت یه هفته تا ده روز

من پاسپورت ندارما یعنی واسه اولین بار که میخوای بری بگیری هزینش اینقدره؟؟ فکر میکردم خیلی بیشتر باشه

من پاسپورت ندارما یعنی واسه اولین بار که میخوای بری بگیری هزینش اینقدره؟؟ فکر میکردم خیلی بیشتر باشه

نه بابا

همینقدره

برا تمدید میشه صد و خورده ای

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!