2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم حسودی میکنه بهم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5986 بازدید | 35 پست

یه چیزی بگم 

شما و همسرت برای اینکه جلوی خیلی از حسادتهای خواهرشوهرت را بگیری جلوش به همسرت محبت نکن فقط احترام همدیگه رو حفظ کنید و از حد معقول خارج نشید

همسرتون قبل از شما برادر ایشون بوده و بالاخره به ایشون توجه و محبت میکردن وقتی ببینه اون محبت به طرف شما سرازیر شده حسادت میکنه...🌸🌸🌸

:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم  شما و همسرت برای اینکه جلوی خیلی از حسادتهای خواهرشوهرت را بگیری جلوش به همسرت مح ...

شوهرم مرد خجالتیه عه یعنی در حد احترام به همیم ...

و خب من تو مناسبت ها و اینا خیلی حواسم به شوهرم هست 

اینجوری نیست که مثلن جلوشون بچسبم به شوهرم یا دستشو بگیرم ... 

اما این دقیقا اینکارا رو میکنه 

خب من زنشم اینطور نیستم 

اما این خواهرشه ....

ولی خب خودمم تصمیم گرفتم رفت و امدها رو کم کنم وقتی هست جلوی چشمم نباشم 

ذاتا هم زیاد نمیرم و نمیام 

چون خودم هم درگیر درسم هم شوهرم درس و کار

ماهی دوبار سه بار با همیم 

شوهرم مرد خجالتیه عه یعنی در حد احترام به همیم ... و خب من تو مناسبت ها و اینا خیلی حواسم به شوهرم ...

خواهر شوهرت حسود چون فکر میکنه پزشکه لیاقتش یه شوهر بهتر بود ولی چون شوهرش خیلی دلچسبش نیست خودشو مقایسه میکنه با تو میخواد بگه شوهرم به من رسیدگی میکنه در عین حال شمارو بیاره پایین تا بهتون برسه

دیگه نمیام نی نی سایت
پیامش چب بود

بهم پیام داد چه خبرا و چیکارا میکنی ؟ 

منم تشکر کردم و حال خودش و همسرشو پرسیدم و گفتم خوبم درگیر امتحانام و تو چه خبرا

بعد بهم گفت که فک نکن تو سرت شلوغه فقط همسرم از تو سرش شلوغتره 

و کاراش مهم تره و چند تا پروژه ملی کووید داره وو ...

منم گفتم چقدر عالی ایشالله موفق باشه 

بعدم بهم مبگه منو شوهرم خیلی خوبیم بیرون میریم تو و شوهرت نمیرین چرا ..

در حالیکه جفت منو همسرم سرمون خیلی شلوغه بخاطر امتحانا

این فرد احتمالا مشکل روانی داره با این چیزا مشکلش حل نمیشه

اره والله ... 

من کلا اهل پز دادن نیستم و همه میگن خاکی ام 

روزی که عقد کردم انقد ساده و صمیمی بودم با همه 

همه قوم و خویش شون میگفتن اصن خودشو نمیگیره عروس تون ...

اثن رفتاراش عجیبه

تازه اومدن مهمونی خونمون

مادرم تازه عروس بود بهش کادو هم داد ... 

خواهر شوهرت حسود چون فکر میکنه پزشکه لیاقتش یه شوهر بهتر بود ولی چون شوهرش خیلی دلچسبش نیست خودشو مق ...

دقیقا حس منم همینه

عقده هاشو داره تو زندگی من پیاده میکنه

خیلی عزت نفس پایینی داره. فقط به حالش دلسوزی کن و زیادم سعی کن باهاش دمخور نشی. خودش بیشتر داره زجر ...

منم رفت و امدمو میخام کم کنم

که باعث دلخوری نشه ..

به همسرم چیزی نگفتم هنوز مستقیم

ولی واقعا حوصله دعوا درگیری ندارم

اوایل کاراشو میزاشتم حتی تا شب یلدا پای اینکه خب اتفاقی عه

ولی پیاماش یعنی تو ذهنش همش قیاس میکنه

در حالیکه حتی سر مراسمش من تنها کسی بودم که خیلی مهربون رفتار کردم و همسرمو تشویق کردم اختلافاتو کنار بزاره بیشتر هدیه بده و ....

منم رفت و امدمو میخام کم کنم که باعث دلخوری نشه .. به همسرم چیزی نگفتم هنوز مستقیم ولی واقعا حوصل ...

کار خوبی میکنی.

به همسرتم بگو هر کاری برات میکنه تا حد ممکن به اون چیزی نگه. واقعا خودش به شدت در رنج و عذابه.

تو هم با حال خوب خودت و همسرت خوش باش. دوبارم همچی ازش تعریف کن که خیالش راحت بشه که خیلیم گل و بلبله دیگه دست از سرتون برداره  

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
کار خوبی میکنی. به همسرتم بگو هر کاری برات میکنه تا حد ممکن به اون چیزی نگه. واقعا خودش به شدت در ر ...

اره باید به همسرم یجوری بفهمونم که چراغ خاموش باشه

منم همش مادرشوهرم زنگ میزنه میگم خانم دکتر خوبه همسرش خوبه ؟ 

یا هرچی میگه تایید میکنم

لباسش عین مال من بود سر عقد بهم میگفت انقد خوشگل شدم خوشگل تر از همه شدم لباسمم خاص بود منم گفتم اوهوم خیلی ناز شدی ...

خلاصه ولی دیوونه هست ...

اره باید به همسرم یجوری بفهمونم که چراغ خاموش باشه منم همش مادرشوهرم زنگ میزنه میگم خانم دکتر خوبه ...

بیشتر خنده داره  

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
2790
2778
2791
2779
2792