2777
2789
عنوان

هدف این اقا چیه؟

69 بازدید | 4 پست

سلام . من با یه آقایی سه ماهه تو محل کار آشنا شدم. تو این سه ماه متوجه شدم یه حس هایی به من داره . مثلا همش واتساپم رو چک میکنه تا مییینه آنلاین هستم انقد میمونه تا آف شم بعد اون هم آف میشه . هی عکساشو میذاره پروفایل تا من ببینم و ... . یه بار ۲ نصف شب آن بودم مخصوصا همون لحظه استوری گذاشت میخواست ببینه همون لحظه میبینم یا نه که منم ندیدم گذاشتم ساعت ۱۱ صبح بشه بعد دیدم . کلا غیرمستقیم داره بهم میفهمونه که یه حسایی داره ، منم اصلا به روی خودم نمیارم . حالا فهمیدم یه کم خورده تو ذوقش که خودمو میزنم به اون راه. و اینکه یه بار ازم چندتا سوال پرسید که بیشتر راجبم بدونه و منم جوابشو دادم. این اقا خودش و خانوادش مذهبی و اهل هیئت و ... هستن ولی من کاملا برعکس هستم و ایشون هم میدونه .حالا برام عجیبه که اگه قصد جدی داره مگه همچین دختری رو انتخاب میکنه؟ همش میگم نکنه قصد سوءاستفاده و ... داره؟ شما چی به ذهنتون میرسه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حست درسته ازت خوشش میاد و دنبال یه راهی هست سر صحبت رو باهات باز کنه برای آشنایی نه سواستفاده بدبین نباش برای سواستفاده باشه که خودت درجا بلاکش میکنی و ۱۰تام فحش بارش میکنی 🤪

بنظرم حست درسته ازت خوشش میاد و دنبال یه راهی هست سر صحبت رو باهات باز کنه برای آشنایی نه سواستفاده ...

اخه میگم این مذهبیه من قرتی چطوری ازم خوشش اومده ! بعد هی فکر سواستفاده میاد تو ذهنم