2777
2789
عنوان

از بی پولی خسته شدم

323 بازدید | 26 پست

دلم میخاد دستم تو جیب خودم باشه اما نمیدونم چکار کنم کاری حرفه ای چیزی بلد نیستم تو روستا هم زندگی میکنم که کار توش پیدا نمیشه خواهش میکنم اگه کسی کاری بلده بمنم بگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥲لنت ب این کاغذه بیشور

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

روستا ک خیلی کار هست..زعفرون پاک کردن...سر زمین رفتن...شیر و ماست و...درست کردن فروختن...مامانم اینا رو‌میرفت

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
روستا ک خیلی کار هست..زعفرون پاک کردن...سر زمین رفتن...شیر و ماست و...درست کردن فروختن...مامانم اینا ...

عزیزم اینا برای کساییه که خودشون زمین گاو اینا دارن

روستا ک خیلی کار هست..زعفرون پاک کردن...سر زمین رفتن...شیر و ماست و...درست کردن فروختن...مامانم اینا ...

الان فصله زعفرونه اونوخ؟😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|