2789

مبارک باشه عزیزم...

چرا آماده نمیگیری؟

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

عزیزم بستگی به عرض پارچه داره 

شما اگه بری پارچه فروشی حتما بهت راهنماایی دقیق تر میده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قبلا دوختی بلدی؟منم دلم میخواد تشک ساده اینارو بدوزم چرخ خیاطی دارم ولی هیچی بلدنیستم ولی میدونم دومتر پارچه گرفته بودم کلی رخت خواب برانوزادشد دومتر بگیر یاسه متر

خانومی من خودم خیاطم 

و برای خرید پارچه باید ببینی چه پارچه ای میخوای 

چون پارچه در عرض ۱۵۰ هست ۲متر هست حتی ۹۰ سانت یا حتی ۳متر 

باید ببینی چه پارچه میخوای 

مدل داره سادست 

مثلا چیندار باشه متراژ بیشتره 

اینطوری نمیشه کمکت کرد 

ولی حتما دورنگ بگیر 

پارچه چون شیک میشه 

قبلا دوختی بلدی؟منم دلم میخواد تشک ساده اینارو بدوزم چرخ خیاطی دارم ولی هیچی بلدنیستم ولی میدونم دوم ...

بارداری،نه تاحالا ندوختم بار اول آموزشش توی اینستا هست راحت بود انگار 

میخوام از این پارچه های چاپی سفارش بدم نمیدونم چقد بگم

خانومی من خودم خیاطم  و برای خرید پارچه باید ببینی چه پارچه ای میخوای  چون پارچه در عرض ...

از این مدل پارچه میخوام بگیرم عرضشون هم 140هست میتونین بهم کمک کنین چقد پارچه میبره با توجه به لیست بالایی

اره میخوام دورنگ هم باشه از هر رنگ چند متر باید بگیرم

آره برای نی نی های قبلیم ک پارچه گرفتیم دوختیم دومتر گرفتیم کلی تشک مختلف برامون درآورده بودن باهاش البته باز پارچه دیگم میخواد برازیرش الان دیگ اون تشکا بدردم نمیخوره گذاشتم انشاءالله بعدا استفاده کنم چون پسرام نموندن دلم نمیاد دخترم تشک و وسایل پسرونه داشته باشه گفتم بخرم بازم براش ک قیمتا نجومی شده موندم چکارکنم البته یه سری پیجا اینستا ست تشک دارن قیمت مناسب خوشگله توفکر اونام هستن شیش تیکن نزدیک۴۰۰

اره خیلی گرونه  شاید سرویس کامل یک و خورده ای در بیاد  ولی پارچه از متری ۳۵ هست

سرویس کاملش هم بیشتر میشه من همین هایی که توی عکس بالا نوشتم با اندازهاش سوال کردم گفتن 1600اینا درمیاد بدون قنداق فرنگی بقیه چیزا

از این مدل پارچه میخوام بگیرم عرضشون هم 140هست میتونین بهم کمک کنین چقد پارچه میبره با توجه به لیست ...

باشه برات حساب میکنم ولی همیشه نیم متر تا ۷۰ سانت بیشتر باید بخری 

چون احتمال اشتباه تو برش کاری هست 

آره برای نی نی های قبلیم ک پارچه گرفتیم دوختیم دومتر گرفتیم کلی تشک مختلف برامون درآورده بودن باهاش ...

اگه بلدی پارچه بگیر خودت بدوز از این پارچه های چاپی خیلی قشنگ هم هستن هر طرحی که بدین براتون چاپ میکنن هم جنس تترون هست و هم مخمل