2777
2789
عنوان

عمل مفصل زانو

3541 بازدید | 34 پست

سلام. کسی از اطرافیان شما عمل تعویض مفصل زانو انجام داده؟

مراقبت بعد از عملش چطوری هس؟

مادرشوهرم میخواد بره عمل کنه دیشب رفتيم میگ شب بعد از عمل تو بیا ،منم والا چند وقته مریض احوالم تپش قلب و...دارم بعد همونطوری قبلا سالم بودم بیمارستان می رفتم روحیه ام رو می باختم.دو تا دختر داره دوتا جاری هستیم ،جاریم بچه کوچیک داره پسر منم چهار ساله هس خواهرشوهرام یکیشون پسرش دو سال و نیمه هس یکی دیگ دو تا بچه داره بجه هاش چهارده ساله هست یکی دیگ شش ساله، میگه بچه های دخترم کوچیکن دعواشون میشه باهم ،منم والا حالم خوب بود حتما می رفتم بعد از نظر جسمی هم ضعیف هستم ،گفتم شب اول بعد از عمل سخته می گفت نه کار نداره ،شوهرم گفت حال زنم زیاد خوب نیس نمیتونه بمونه بگو شب اول خواهرم بمونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدر شوهر من عمل کرد شب اول تو بیمارستان خیلی سخت بوده همش درد داشته و ناله میکرده بعضیا داد میزدن

بگو یه بچه رو بیاره پیش شما اون یکی رو ببره خونه جاری خواهره بمونه

پدر شوهر من عمل کرد شب اول تو بیمارستان خیلی سخت بوده همش درد داشته و ناله میکرده بعضیا داد میزدن ...

نذاشتن خانم بمونه گفتن باید مرد باشه بتونه بلندش کنه کمکش کنه

شوهرم موند

سکته زده بود از این ترسوهاست تا صبح تصویری بود😂

پدر شوهر من عمل کرد شب اول تو بیمارستان خیلی سخت بوده همش درد داشته و ناله میکرده بعضیا داد میزدن ...

من حاضرم هر دوتا بچه رو نگه دارم قبلا هم بچه هاش رو پیشم نگه داشته ،نمیدونم چرا دوست نداره دخترش بمونه

چه‌دخترهای سنگ‌دلی!

من برای مادرم دخترم دوسال ونیمه بودکه باهاش اومدم تهران  وچهارشب هم‌بارفت وامدتنهابوددخترم پیش‌شوهرم وخواهرم که بچه نوازادداشت اون !

اصلاتادخترهست ،عروس نبایدبره 

کوچیکترین‌کارهای شخصیش هم نیازبه کمک‌داره 

کلا باید چند وقت استراحت کنه و استراحت مطلق باشه و فقط در صورت لزوم یه مقدار پیاده روی کنه کلا عمل سختیه.من مادرشوهرم خواست عمل کنه و من رک و راست گفتم از من انتظار نداشته باشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نذاشتن خانم بمونه گفتن باید مرد باشه بتونه بلندش کنه کمکش کنه شوهرم موند سکته زده بود از این تر ...

آره کلا همه عمل ها شب اول سختن ،خداییش خودم روحیه ام میزون بود می موندم منتهی چند وقته یکم مشکل عصبی و افسردگی پیدا کردم بعد بد هم می‌دونن پیششون بگی مشکل عصبی و.‌‌..

ما هم فکر میکردیم خیلی راحته کلی به شوهرم دلداری دادم که برو بخواب رو تخت تا صبح و …ولی خیلی سخت ...

مراقبت از بیمار تو بیمارستان سخته 

چ زایمان چ غیره 

ولی یک شب هزار شب نمیشه 

مرخص میشه بالخره 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست