2777
2789
عنوان

فیزیک پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 22 پست
عه 😅😅😂😂😂 حالا که دیگه درسات رو خوندی ازت یه سوال دارم برات اینکه استریت بشیم واسه آزمون علوم پ ...

من که استریت نشدم. در حد پاسی خوندم فقط

ولی خب کتاب هایی که تو این زمینه اسمشونو زیاد میشنوم، سیب سبز و پروگنوز هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تدریس خصوصی زبان،با قیمت کم،اگر در گرامر،مکالمه،زبان راهنمایی،دبیرستان،دانشگاه،کنکور،کنکور زبان مشکلی داری من میتونم کمکتون کنم، به‌علاوه یک برنامه آموزشی مطابق ضعف های شما تدارک دیده میشه و لهجه شمارو اصلاح میکنیم.این تفاوت زبان خواندن با منابع پراکنده و زبان خواندن با معلم زبان با تجربه‌ست.😊🌸

تدریس خصوصی زبان🔠🔤رفع اشکال زبان راهنمایی و دبیرستان،تقویت گرامر و مکالمه انگلیسی،😊می‌تونید داخل همین سایت درخواست دوستی بدید یا کامنتم رو ریپلای کنید.دانشجوی پرستاری👩🏻‍⚕️💉💊
عه 😅😅😂😂😂 حالا که دیگه درسات رو خوندی ازت یه سوال دارم برات اینکه استریت بشیم واسه آزمون علوم پ ...

تو ام مثل من به فکر استریت شدنی؟😂😂 این چن روز همش میبینم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اره البته می دونم جو گیرم برم دانشگاه درس نمی خونم 😂😂🗿 با زور و التماس پاس می کنم 

دقیقا منم😂

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤