2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم

ی چند دقیقه پیش خواب دیدم ک رفتم دستشویی تا نشستم ازم خون میومد اولش کم بود بعدش زیاد شد 

تو واقعیت باردارم تو خواب هم میدونستم ک باردارم داشتم بخاطر خونریزی دنبال دکتر میگشتم

تو واقعیت کمردرد دارم تو خواب ب خودم میگفتم پس کمردرد داشتم میخواستم خونریزی کنم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
گفتم بالاتر ببین

منم بیشتر وقتا خواب ایجوری میبینم ولی بیشتر بخاطر دغدغه ای هست که داشتی مثلا فکر کمر درد منم وقتی نزدیک پریودیم میشم ایجور خوابا میبینم

الهی و ربی من لی غیرک 😇 اللهم الرزقنا توفیق الشهادت⁦❣️ ⁩
ی چند دقیقه پیش خواب دیدم ک رفتم دستشویی تا نشستم ازم خون میومد اولش کم بود بعدش زیاد شد  تو و ...

تعبیری نداره گلم چون تو ناخود اگاهت نگران بچه ات هستی و همش نگرانی اتفاقی براش بیفته دستت و بزار رو بچه پنج تا ایه الکرسی بخون و به خدا بگو بچمو برام حفظ کن

❤️
خیره، خوابتون خواب صادقه نیست بخاطر درد کمرتون  این خواب دیدی

همیشه هم به خوابا به دید مثبت نگاه من خیلیییی تاثیر داره من دیدم. خوابت رو هم به کسی بگو که همیشه امیدوارت کنه و بگه خوبه تعبیرش

الهی و ربی من لی غیرک 😇 اللهم الرزقنا توفیق الشهادت⁦❣️ ⁩
ی چند دقیقه پیش خواب دیدم ک رفتم دستشویی تا نشستم ازم خون میومد اولش کم بود بعدش زیاد شد  تو و ...

عزیزم فکر نکن خون داخل هر خوابی بیاد باطله تعبیر نداره.

منم یه بار خواب مار دیدم دورم پیج خورده بود نیزشم زد از جاش خون قرمزززز و سیاه بیرون میومد سرچ کردم و... گفتن باطله

👑خرداد👑