2777
2789
عنوان

هورمون رشد

628 بازدید | 10 پست

سلام مامانای عزیز

میشه لطفا منو راهنمایی کنید اگر برای کوچولوتون یا نزدیکان هورمون رشد استفاده کردید؟!

هر شب باید تزریق بشه؟ علایم کمبود هورمون رشد چیه؟

پسرم ۲ سالشه خیلی ریزه دکار میگه اگه تا ۴ سالگی جبران نکنه احتمالا نیاز به هورمون رشد داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ،بچه تون چطور شد ،مشکل تاخیرش ؟

سلام، من رمز اکانتم رو گم کردم با یه اکانت دیگه اومدم، عزیزم پسرم خیلی بهتر شده الان حدود سه سال و نیمش هست یکم هنوز هم از نظر فیزیکی هم ذهنی از هم سناش عقبه ولی دیگه زیاد اهمیتی نداره و فکر می‌کنم هر چی بزرگتر بشن اهمیتش کمتر بشه، البته مهمه که تاخیریش از چیزی که بود بیشتر نشه مثلا من پسرم ۶ ماه بود و بیشتر هم نشد

سلام، من رمز اکانتم رو گم کردم با یه اکانت دیگه اومدم، عزیزم پسرم خیلی بهتر شده الان حدود سه سال و ن ...

شما توی سونو های دوران بارداری فقط طول استخوان ران عقب بود؟ من الان صدک رشدش پایینه ،نگرانم. 

شما توی سونو های دوران بارداری فقط طول استخوان ران عقب بود؟ من الان صدک رشدش پایینه ،نگرانم. 

بله عزیزم افراد کوتاه قامت دست وپاهاشون نسبت به بدنشون کوتاه تره ولی تا ۴ هفته تفاوت میتونه نرمال باشه، بیشتر حتما مشکل خواهد داشت، شما فکر نکنم چیز مهمی باشه یا بارداریت عقبه یا بچه ریزه