2777
2789
عنوان

سینه افتاده

1606 بازدید | 20 پست

دیدین کسی با ورزش بتونه سینه های افتاده شو جمع و جور کنه؟ سینه هاش رفته بالا؟من چیکار کنم؟20 سالمه فک نکنم عمل کنن. خیلی گریه میکنم بخاطر این موضوع

عزیزم اول مطمئن شو افتادست شاید فرمشه ،بعدم با ورزش عضلات پشت سینه تقویت میشن که کمی روی فرم و افتادگی سینه تاثیر داره کمی نه انچنان زیاد ،اگه سینه های بزرگ و سنگینی دارید همیشه از سوتین های مناسب استفاده کنید 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میره بالا؟ اخه سینه هام درشت هستن ورزش کنم نرم تر نمیشه؟ کسی تو اطرافیانت دیدی؟

هر کی ماهیچه بزنه زیر چربی سینه میاد بالا ولی کوچیک میشه و اگر خیلی بخای کم کنی لیفت میشه ولی پوستش بد میشه بعد ورزش

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
اره سینه هام درشته. منظورت چیه که فرمش اونطور باشه؟

بعضی مدل سینه ها فرمشون و حالتشون جوریه که انگار افتادست اما از اول مدلش اینطوریه شما سرچ کن گوگل انواع فرم سینه های زنانه ،بعدم شما گفتی سینه هات سنگینه دلیل افتادگی هم همونه اگه موقع ورزش هم سوتین سفت و محکم نپوشی و پایین بالا بپری بدتر میشه 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
هر کی ماهیچه بزنه زیر چربی سینه میاد بالا ولی کوچیک میشه و اگر خیلی بخای کم کنی لیفت میشه ولی پوستش ...

میخام یه ذره رو فرم میاد تازه با ورزش نرم میشه یا سفت؟اگهکوچیک شه ترک خورده میشه؟ فک کنم جراحی مخصوص ترک سینه هست فقط نمیخوام لیفت و پروتز و... بکنم

میخام یه ذره رو فرم میاد تازه با ورزش نرم میشه یا سفت؟اگهکوچیک شه ترک خورده میشه؟ فک کنم جراحی مخصوص ...

سففت نمیشه تو سایز شما زیاد یکم بالا می‌ره. بستگی به پوستت داره چرب کن و آب سرد بزن

سر سینه چقدر باید پایین باشه؟ وزنش کاملا افتاده باشه چطوره؟ من فرقشونو نمیدونم

ببین هر کس یطوره سر مثلا کلا بالا هست یا در امتداد هست یا رو به زمینه 

افتاده منظورم شروع حجم سینست مثلا از خط زیر بغل چقد پایین تر شروع شده