بچم داره ۴ماهش میشه ولی تا حالا هیچچی هوس نکردم از بو و مزهی هیچچی هم بدم نیومده البته حالت تهوع صبحگاهی دارما، کیا اینطوری بودن، یعنی به نظرتون عجیب نیست یا حالا زوده که بخوام هوس غذایی بکنم؟
آدمها به لبخندی که روی لبی میآورند و به دردی که از کسی میکاهند میارزند...
منم 4 ماهم تموم شده ولی دلم هیچ چیزی تا حالا نخواسته شاید بعضی موقع ها هوس ترشی کنم همین نگرانی ندا ...
من تا حالا همون ترشی هم هوس نکردم به نظر خودم عجیبه آخه دیدم زنای باردار به شوهراشون میگن اینو بخر اونو بخر یا یه سری بوها اذیتشون میکنه انگار بچه من خیلی بیخیاله، شما بچتون دختره یا پسر؟ به من گفتن احتمال داره دختر باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به من گفتن توی ان تی پسره حالا ایشالا دو هفته دیگه میرم انومالی ولی اینجوری که شما هستی بخدا ...
آره هوس ترشی واسه پسره، هوس شیرینی دختر، بیهوسی رو نمیدونم 🥴 به من تو انتی گفتن دختر ولی خداکنه اشتباه گفته باشن، چون من یه دونه بچه بیشتر نمیتونم بیارم شوهرمم دلش میخواد پسر داشته باشیم، شما تستهای خونگی رو هم امتحان کردین؟ واسه من تست جوش شیرین و سوزن دختر شد، تست حلقه و تقویم چینی پسر انتی هم که گفت احتمالا دختر