2777
2789
عنوان

چطور شد؟ +عکس😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 72 پست
يعمي اموزشهاتون انلاينه ؟و غير حضوري؟ نقاشي رو ميشه انلاين شروع كرد؟

آره عزیزم بصورت مجازی 

یعنی اموزشارو به صورت فیلم درمیارم و مباحث به ترتیب آموزش داده میشه

از زاویه نزدیک فیلمبرداری میشه و هروقت و هرچند بار هم خواستید میتونید نگا کنید 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم بصورت مجازی  یعنی اموزشارو به صورت فیلم درمیارم و مباحث به ترتیب آموزش داده میشه ...

ممنون هزينه دوره ها رو هم ميفرماييد؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببخشید من عاشق نقاشی و طراحی ام.. بنظرتون به عنوان شغل رشته ی خوبیه و درامد داره؟؟ یا برای سرگرمی ...

بله عزیزم 

کاملا به خودت بستگی داره درآمدش 

برای سفارش میتونید اول قیمت کمتری درنظر بگیرید (مثلا من خودم چون قبلا سفارشی انجام نمی‌دادم و فقط برا خودم می‌کشیدیم قیمت مناسب  شروع کردم و الان دارم روی اینستاگرامم کار میکنم و کارامو اونجا بزارم و وقتی سطح کار رو میبینن و نمونه سفارشا راحت اعتماد جلب میشه) 

مثلا سایز آ سه با این کیفیت مشابه کار من کمتر از 700نیست(من فعلا دارم 350میکشم ان شالله  پیجم مرتب شد منم همین قیمت میکشم) 

این حداقلش بود شما هفته ای دوتا سفارش هم انجام بدی حداقل میشه ماهانه 6تومن

تازه خیلیا هم هستن سایز آ دو  یا عکس دو چهره ای  سفارش میدن که اونجوری ده تومنم میشه 

این درصورتی ک نخوای به خودت فشار بیاری گرنه  میشه هفته ای 3تا هم کشید 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
ممنون هزينه دوره ها رو هم ميفرماييد؟

چشم گلم  انشالله تاپیک میزنم کامل توضیح میدم تگت هم میکنم ❤️