2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

617 بازدید | 98 پست

21سالمه 

7ساله ازدواج کردم

میخام جداشم

شوهرم بددله شکاکه

تحمت میزنه

از سرکارک میاد

میاد جلودر وایمیسه ببینه چیکارمیکنم باکی صحبت میکنم. ی دقیقه تلفنشو دیر ج بدم میگع کجابودی چرا ج ندادی. حق بیرون رفتن  دارم اما ب سختی ینی اذیت میکنه حق کار ندارم حق باشگاه رفتن 7ساله زندانیم خودشم چش پاک نیس مشاورم نمیاد شمابگین چیکارکنم. هم از حرف مردم میترسم هم دلم براخونه زندگیم تنگ میشه اماخستم الان میخام برم شکایت کنم مهرمو بذارم اجرا حق طلاق دارم ی گوشواره دارم میخام اونو بفروشم 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

تو این چنسالم اقدام کردم برا بارداری نشد چون خانوادم نمیزاشتن طلاق بگیرم میدونسم تااخر عمرم همینه. الانم دل مادرم رضانیس 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

پارانویید داره بزن گوگل درمورد مریضیش میگه خداروشکر اگه بچه نداری طلاق بگیر خودتو راحت میکنی ی نفس راحت میکشی خواهر منم شوهرش اینجوری بود درستم نشد جدا شد ازدواج دومش خیلی زاضیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارانویید داره بزن گوگل درمورد مریضیش میگه خداروشکر اگه بچه نداری طلاق بگیر خودتو راحت میکنی ی نفس ر ...

😔😔نه بچه ندارم

وقتی ۱۴سالگی عروس شدی ما چی بگیم  مادروپدرت نمیدونستن بچه ۱۴ساله ازپس زندگی و مشکلاتش برنمیاد؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی ۱۴سالگی عروس شدی ما چی بگیم  مادروپدرت نمیدونستن بچه ۱۴ساله ازپس زندگی و مشکلاتش برنمیاد؟؟

الان بحث این حرفاس؟ 

کاریه ک شده

چقدر زود ازدواج کردی تازه ۲۱ سالته ک اگه ۲۱ سالگیم ازدواج میکردی بازم موقع ازدواجت نبود 

اره😢

منم شوهرم شکاک و بددل بود جدا شدم کلا یسال زندکی کردم باردار بودم جداشدم از حرف مردم نترس از این بتر ...

واقعانم پیرشده اعصابم ضعیف شده وسواس فکری گرفتم

و اینم بگم که ۲۰ سالمه

عزیزم

الان بچع داری؟ 

ببین می ارزه بخاطر ترس از حرف مردم جدا نشی و ادامه بدی سنی نداری کلا یسال ازم بزرگتری میدونی ممکنه چ ...

اره اگ بمونم دیگ کلا تباه کردم خودمو