2777
2789

من میریزم تو آب توش آبلیمو ام میریزم ما خودمون تو شهرمون درست میکنیم میاریم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میریزم تو آب توش آبلیمو ام میریزم ما خودمون تو شهرمون درست میکنیم میاریم

ترکیب شیره با آبلیمو که بد میشه 

من میخام برای گرمی بدنم و رحمم بخورم آبلیمو که واقعا برام مناسب نیست بجز ارده دیگه چی خوبه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

ترکیب شیره با آبلیمو که بد میشه  من میخام برای گرمی بدنم و رحمم بخورم آبلیمو که واقعا برام منا ...

با حلیمم میشه خورد هر دو گرمن

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

[QUOTE=220955120]چه خوب[/QUOارد رو تفت بده بعد داخلش روغن خوب بریز حالت خمیر بگیره بعد خرما رو هسته بگیر بریز توش با حرارت خیلی کم باهم مخلوط کن یدست بشه گردو هم میشه خورد کنی بریزی بعدش بزار سرد شد وحسابی ورزش بده وگرد گردش کن وداخل کنجد نارگیل پودر بسته و یا هرچی خواستی  بغلتون ونوش جون کن ینی از خوردنش سیر نمیشی خیلی مقویه بهش میگن رنگینک خرما

بعد من رو دعا کن😊😊

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.