2777
2789
عنوان

پرت

283 بازدید | 0 پست

گفتم:همیشه دوست داشتن کافی نیست

گفت:چرا اینو میگی؟من دوست دارم یکی به من متفاوت نگاه کنه،متفاوت دوسم داشته باشه،درد و بلامو به جون بخره،حاضر باشه برام جونشم بده،دوست دارم به عشق اون برم خونه به عشق اینکه مشتاق منه که برای من به خودش رسیده

اینا خیلی قشنگه

قلمو حرکت داد روی بوم و یکم با مکث به هنری که خلق میکردم چشم دوختم 

گفتم:اینا گفتنش خیلی قشنگه،حتی رسم کردنش توی تصوراتت قبل خواب در صورتی که طاق باز روی تختت ولویی و به سقف زل زدی اما تو زندگی خیلی چیزا متفاوت میشه،تو ممکنه یه ادمو خیلی دوست داشته باشی اونم همینطور اما وقتی تو خیلی چیزا تفاهم نداشته باشید وقتی عقیده هاتون تفکراتتون باهم فرق داشته باشه و کمی عقب جلو از هم باشن خودش دچار اختلاف میشه ،یا باید اینقدر عاشقش باشی که بخاطرش از علایقت و تفکراتت و چیزایی که ازش میخوای اما نمیتونه بهت بده دست بکشی،یا اونم مثل خودت کنی،یا بگردی قبل عاشق شدن کسی رو پیدا کنی که فکرش نزدیک به خودته

گفت:مگه عشق زمان میشناسه

گفتم:عین بچه دبیرستانیا حرف نزن،ادم به خواست خودش دل میبنده،کسی یهویی دلش به جایی گیر نمیکنه

گفت؛تو بی احساسی

لبخند مصنوعی زدم و قلمو گذاشتم کنار و در حالی که با پارچه نخی دستامو تمیز میکردم گفتم:نه فقط ما دوتا ادمیم که تو زمینه عشق باهم تفاهم نداریم و هم عقیده نیستیم

#ژین آ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)