2777
2789
عنوان

مونتـیگو

328 بازدید | 0 پست

میگفت ؛خیلیا بهم گفتن دوسم دارن در صورتی که تو حاشیه زندگیمم نیستن چرا من یه بار این یه جمله رو از روی تمسخر یا حتی به شوخی از تو نشنیدم؟

لبخند یه وری زدم و گفتم :چون این حرف اونقدرام ساده نیست حداقل برای من و من چیزی که خیلیا به کار ببرنو هرگز به کسی نمیگم

گفت:یعنی قرار نیست هیچوقت این حرفو از طرف تو بشنوم؟

ابرویی بالا انداختم

پوزخند هیستریکی زد گفت:پس دوسم نداری نه؟

با لبخند خبیثانه ای ظرف پاپ کرن به بغل پاشدم و خواستم برم که پاشد و مچ دستامو محکم گرفت توی دستاش 

چشمامو سئوالی بهش انداختم،اما چشمای عسلی اون عین یه روباه گرسنه و اماده شکار بود که تموم گوشتای تنمو بدره

گفت:میدونی حساسم 

جوابو میدونستم اما دلم نمیخواست لذت شنیدن و دید زدنش تو اعصبانیتو از خودم دریغ کنم

گفتم :روی چی؟

منو یکم بیشتر سمت خودش کشید و گفت:تو،حست ،حرکاتت،نگاهت،به اینکه اصلا توی دل سنگیت جایی دارم یا نه

گفتم:خب قطعا یه سنگ هرگز نمیتونه احساسی داشته باشه

کاسه رو از دستام گرفت و با حرص کوبید روی میز و دوباره با دستاش صورتمو قاب گرفت 

کلافه گفت:ببین ،ببین منو 

نگاهش کردم 

گفت:اذیتم نکن ،نکن ،من هیچی از هیچکس نمیخوام ،هیچکس برام اهمیتی نداره 

من فقط یه تو میخوام یه تو که میدونم جنسش از سنگه و میخوام فقط و فقط برای من نرم بشه

نگاهمو بی حرکت بهش دوختم و گفتم:چرا کنارتم؟

ساکت شد ،منم عین خودش دستام قاب صورتش کردم و کمی رو ته ریششو که داشت بلند میشد دست کشیدم گفتم:مونتیگو ،دوست داشتن من یعنی وقتایی که روزی چهار بار بهت زنگ میزنم در صورتی که هرگز بلد نیستم جویای احوال کسی شم،دوست داشتن من بیدار شدنای 6صبحم برای همراه شدنت توی پیاده رویه ،برای لقمه هایی که موقع صبحونت میگیرم که مبادا درد معدت پیش نیاد ،به تموم رازهاییه که حاضر نیستم به کسی  بگم تو ازشون با خبری ،به رفاقت بین من و خودته 

وگرنه که گفتن اون یه جمله هم اسونه هم همه میگنش

نفس صداداری کشید و محکم منو تو اغوشش حل کرد و روی موهامو بوسید و گفت:جون به لبم کردی

#ژین آ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)