2777
2789
عنوان

واییییییییی

211 بازدید | 11 پست

بچه ها فردا امتحان فیزیک دارم خیلییی سخته ، هیچی هم بلد نیستم موضوع تاپیک های قبلم خیلی ذهنم و مشغول کرده 

الانم خیلی حالم بده لرز دارم و تهوع چی کنم؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم تاپیک قبلیتو خوندم علت استرست واقعا الکیه چون سرطان سینه اصلا اینجور نیست شما این همه نفهمید یهو این همه توده بیاد با توجه به سنتم خب این توده ها غدد طبیعی سینه هستن عزیزم اصلا نترس هیچی نیست همه دارن اونا رو شاید اون یکی سینت کوچیکتره غددش و حس نکردی و بعدا بزرگتر میشه 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
عزیزدلم تاپیک قبلیتو خوندم علت استرست واقعا الکیه چون سرطان سینه اصلا اینجور نیست شما این همه نفهمید ...

بله آنلاین پرسیدم گفتن احتمالا غدد شیری کف سینه هستن ولی برام عجیب بود که چرا فقط یکیشه فعلا 

نسبت به همسنام سینه هام کوچیکتره

یعنی نگرانیم الکیه؟  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
بله آنلاین پرسیدم گفتن احتمالا غدد شیری کف سینه هستن ولی برام عجیب بود که چرا فقط یکیشه فعلا  ...

خب گلم سینه راست کلا بزرگتر از سینه چپه برای همین زودتر غددش تشکیل شده شما الان خیلی سنت کمه و هنوز تو رشد هستید اصلا برای این چیزا استرس نگیر استرست الکیه چون همه اینو دارن و باید باشه

خب گلم سینه راست کلا بزرگتر از سینه چپه برای همین زودتر غددش تشکیل شده شما الان خیلی سنت کمه و هنوز ...

خیلی خیلی ممنونم ازتون ❤ خیالم راحت شد😘😘

طفلک مامانم رو خیلی اذیت کردم و خودم رو هر روز عزا میگرفتم 

طفلک مامانم دیگه همش دعوام میکرد میگفت چند بار بگم طبیعیه  اعصابش رو خورد کرده بودم ، خودمم که خیلییییی حالم بد بود 🤦‍♀️

همشم تو نت سرچ میکردم دیگه داغون ترمیشدم🤦‍♀️🌹 

خیلی خیلی ممنونم ازتون ❤ خیالم راحت شد😘😘 طفلک مامانم رو خیلی اذیت کردم و خودم رو هر روز عزا ...

نه عزززم نت اصلا چیز معتبری نداره شما فرق میکنی با توجه به سن و شرایطت فرق داره

نه عزززم نت اصلا چیز معتبری نداره شما فرق میکنی با توجه به سن و شرایطت فرق داره

تو نت نوشته بود توی این سن دور از جون سرطان سینه داریم 

ولی دکتر نفیسی تو جواب کاربران نوشته بودم که توی این سن سرطان نداریم 😂🤦‍♀️

منم همش رو به مامانم نشون میدادم ولی باز حرف خودش رو میزد که چیزی نیست نیاز به دکترم نداره😂

امیدوارم من رو ببخشه خیلی اذیتش کردم🥺 

خودتو به خاطر امتحان زجر نده تهش هیچی نیست  این نمره هام هیچ نقش و فایده ای تو زندگیت ندارن پ ...

درست میگی منم همین عقیده رو دارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

هیچیت نیست 

همش استرسه 

چای نبات بخور 

و شروع کن فیزیک 

استرس فیزیک بدن و اعصاب و معده و چشم و گوش و مغز و کله و پاچه ی ادمو خراب میکنه 

من ک همسن تو بودم نمیدونستم پسرم یا دختر 🤣😅😘❤