2777
2789
عنوان

دلم خونه😔

291 بازدید | 23 پست

بعد کلی انتظار بلاخره باردار شدم…اوایل بارداریم مادرشوهرم گامااسکن داشت،من یه روز حالم خوب نبود گفتمش نمیتونم باهات بیام (چون شوهرش همراهش میرفت گفت باشه،بعد دلم نیومد گفتم یکم میخوابم حالم بهترشه بیدارم کن میام تنهانباشی گفت باشه بهت میگم…من‌ بیدارشدم دیدم رفته پدرشوهرمم رسوندش و اومده بود خونه چون کارش طول میکشیده بخاطر اشعه مضر اجازه نمیدادن همراه بره باهاش…زنگ زده بود به شوهرم که سرکار بوده و گفته بود که زنت باهام نیومد و کلی بحث درست کرده بود هم خودش هم خواهرشوهرم بهم زنگ زد کلی حرف بارم کرد..الکی بشون گفته بود ازحال رفتم بردنم بیمارستان..منم کلی از پدرشوهرم حرف خوردم که چون نرفتم باهاش اینطورشد…به خواهرشوهرم گفتم تومیرفتی خب کلی بهانه اورد و منومقصرکرد،و مادرشوهرم گفت نه بچه ۴ساله‌ داره نمیشه بیاد تا ۳روز نزدیکم نشه…چون گامااسکن بخاطر اشعه برای زن باردار و بچه زیر دوسال خطر داره…نوبت بعدیش من بردمش…بعد یه هفته من فهمیدم‌باردارم‌ مادرشوهرم بهم گفت اره قیافت داد میزد حامله ای چون ناامیدبودی من چیزی نگفتم…بعد فهمیدم دخترشم حاملس برای همین نذاشته بود دخترش باهاش بره😟و بعد پرسیدم گفتن نه بچه زیر دوسال نمیشه بیاد نزدیکش اگه بزرگتره  عیب نداره….دلم‌ شکست💔

الان اگه تاپیک قبلو‌خونده‌ باشید عمل کرده من بهش میرسم خیلی کارمیکنم واقعا درد دارم و‌اذیتم لکه بینی دارم نمیذاره دخترش دست به چیزی بزنه،حتی کمکم نمیکنه به چشمش نمیاد کلی هم غرمیزنه سرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برا شمارم نمیدونست دیگه وگرنه نمیگفت بیاید 

از الان دلچرکین نشو 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

غرمیزنه که کارتو کامل انجامدبده اونو تمیزکن اونو بذار اونو بیار چقد تنبلی فلان درصورتی که اصلا اینطور نیست همه کااااار میکنم خونه تمیز مرتب اشپزی عالی هرچی بخوان مثل خدمتکارم دقیق

خوب عزیز من خودت بهش رو دادی اونم سوارت شده بچش نیستی که دلش بسوزه پس خودت به فکر خودت باش شان و منزلت خودتو حفظ کن شما خدمتکار کسی نیستی خانوم خونتی

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
غرمیزنه که کارتو کامل انجامدبده اونو تمیزکن اونو بذار اونو بیار چقد تنبلی فلان درصورتی که اصلا اینطو ...

خیلی خیلی اشتباه میکنی. اصلا این کارارو نکن

برو دکتر از راه برو خونه مامانت. بگو دکتر گفته باید استراحت مطلق داشته باشی

داقعا دیوونه ای که انقد کار میکنی با لکه بینی