2777
2789
فردا بهش میگم بچه دار نمیشه جوونن پرورشگاه چندین بار رفته بچه معلول میدن و یا سن بالا این حرفی ندا ...

حتما مشکلی دارند که بهشون بچه نمیدن وگرنه شرایط فرزند خواندگی سخت نیست

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
حتما مشکلی دارند که بهشون بچه نمیدن وگرنه شرایط فرزند خواندگی سخت نیست

حتما رو ن من میدونم و ن شما فقط اللهُ اعلم!

تا جایی ک شناخت داریم مشکلی ندارن

انشاالله خدا بشون نظر میکنه و صاحب اولاد صالح بشن

این دوتا بچم عاقبتشون بخیر بشه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما رو ن من میدونم و ن شما فقط اللهُ اعلم! تا جایی ک شناخت داریم مشکلی ندارن انشاالله خدا بشون نظ ...

خانم محترم من کلی گفتم و فقط منظورم شخص اون آقا و خانم نبود الان انقدر تعداد بچه های بی سرپرست و رها شده زیاد هست که اگه مشکل اخلاقی و سو سابقه نداشته باشی راحت بهت سرپرستی میدن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
خانم محترم من کلی گفتم و فقط منظورم شخص اون آقا و خانم نبود الان انقدر تعداد بچه های بی سرپرست و رها ...

شما خطاب قرار دادی و گفتی حتما مشکلی دارن اینـجمله کجاش کلی بودِ؟!😑

کافر همه را ب کیش خود پندارد

مام خواستیم دوتا بچه ب سرانجام برسن اونم جایی ک از همه لحاظ ساپورت بشن و اگ درصدی شک داشتم قطعااااا نمیگفتم 

الانم کاملا منصرف شدم امیدوارم گناهی گردن شما رو نگرفته باشه جانم

اوقاتتون بخیر

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
شما خطاب قرار دادی و گفتی حتما مشکلی دارن اینـجمله کجاش کلی بودِ؟!😑 کافر همه را ب کیش خود پندارد ...

بله قطعا اگه مشکلی نداشتن بهشون بچه میدادن پس حتما حتما یه جای کار میلنگه و شمام خبر نداری چون نمیان جار بزنن بگن ما اینطوریم..شمام بجای این جبهه گرفتن ها یه سر ب اداره بهزیستی بزنید یا از کسانی که فرزند خوانده گرفتن سوال بفرمایید تا مشخص بشه واستون که اگه مشکلی نداشته باشی راحت بهت فرزند میدن

بله قطعا اگه مشکلی نداشتن بهشون بچه میدادن پس حتما حتما یه جای کار میلنگه و شمام خبر نداری چون نمیان ...

وااای خدای من چ قلب سیاه و زبان تندی

طوماری قضاوت راجع ب فردی ک حتی نمیدونی کیه

الله اکبر خدایا توبه

بعد از سروسامون گرفتن این دوطفل معصوم و صاحب اولاد،کردن این خانواده از خدا میخام این سایه سیاه رو قلب شمارم پاک کنه

ممنون میشم ریپلای نکنید،عذر میخام ولی کراهت میدونم همکلامی با همچین افرادی رو🙏

وااای خدای من چ قلب سیاه و زبان تندی طوماری قضاوت راجع ب فردی ک حتی نمیدونی کیه الله اکبر خدایا تو ...

عزیز دلم شما که خودتم قضاوت راجب کسی کردی که نمیشناسیش پس خودتون رو جدا ندونید و قلب خودتون رو سپید یپید فرض نکنید😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز