2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش ۲۴ سالش باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 32 پست
دراندش چقدر بود که خونه خرید ؟

خونه رو ساخت کرده بود  250متری کامل بود فقط داخلش مونده بود اونم یکسالی که عقد بودیم تموم کرد عروسی کردیم، درامدش خوب بود خداروشکر،

مهربون باش فقط همین ...  
خیلی پولدار بود ۸ واحد خونه با یه شرکت و دو تا ماشین از خودش داشت و به همین دلیل هم ردش کردم. الان ی ...

اینا که از خودش نبوده باباش داده منم پسر عموم با ۲۰ سال سن لنکروز زیر پاشه و خونه ۳۰۰ متری بالاشهر زیر پاشه ولی از خودش نیست از باباشه

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا که از خودش نبوده باباش داده منم پسر عموم با ۲۰ سال سن لنکروز زیر پاشه و خونه ۳۰۰ متری بالاشهر ز ...

نوشتم از خودش داشت! تو کار بساز بفروش ملک بود با زحمت خودش به دست اورده بود ولی نوع کار و پول دراوردنش مورد پسند من و خانوادم نبود. من دارم میگم اگه یه جوون پول زیادی داشته باشه زیاد جالب نیست مهم اینه که کار خوب داشته باشه. 

2790
2778
2791
2779
2792